Moonlight Trailer
Trailer #1 01:46

Nocturnal Animals (2016)

Dramă, Thriller | 04 November 2016 (United States of America)

Animale de noapte (2016)

Nocturnal Animals

Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tom Ford

Producător:

Universal Pictures, Focus Features, Artina Films, Fade to Black Productions

Dată lansare (SUA):

4 Noiembrie 2016

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

O poveste într-o poveste: Susan primește un manuscris de la fostul soț, pe care l-a părăsit în urmă cu 20 de ani, acesta cerându-i opinia. Manuscrisul „Animale de noapte” urmărește un bărbat, plecat în vacanță cu familia, sfârșind tragic. Povestea continuă cu Susan, trezindu-se cu amintiri din primul mariaj și confruntându-se cu un adevăr întunecat despre ea.

Recenzii

hitman78

08.09.2018

Nocturnal Animals este un film foarte ok in special la nivel de acting.Amy Adams,Jake Gyllenhaal si Michael Shannon fac roluri senzationale ultimul alegandu-se si cu o nominalizare la oscar.Filmul este in mare parte o drama avand si cateva elemente de thriller,scoate in evidenta mizeria si slabiciunea umana,beneficiaza si de situatii pe muchie de cutit dar totusi nu m-a impresionat la nivel de scenariu as fi vrut mai multa originalitate sa ma surprinda cu ceva.Oricum ramane unul din filmele de top de anul trecut si este clar un must-see.Nota 9

1 1

andystarx

08.09.2018

Cred ca se putea realiza un film absolut senzational,dar asa cum l-am vazut,nu poti spune decat ,ca este un film ciudat,cu un rol foarte bun al lui Jake,care cred ca el ar fi meritat o nominalizare la oscar,si nu SHannon,si rol de asemenea bun al lui Amy Adams ! Clar ,nu este un film care va fi apreciat de oricare privitior,dar este mai bun ca Moonlight,care are 8 nominalizari la oscar,film pe care abia l-am vazut,si este supraapreciat ! Oricum filmul asta,iti transmite niste sentimente ciudate,asta este clar !

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top