Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Nora Roberts' Angels Fall (2007)

Dramă, Mister, Romantic, Thriller | 26 January 2007 (Canada, United States of America)

Nora Roberts' Angels Fall (2007)

Nora Roberts' Angels Fall

Dramă, Mister, Romantic, Thriller (Canada, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ralph Hemecker

Producător:

Alberta Film Entertainment, Degeto Film, Lifetime

Dată lansare (SUA):

26 Ianuarie 2007

Dată lansare (Romania):

17 Mai 2021

<p>Fiind singura supravietuitoare a unui macel care a avut loc în restaurantul din Boston unde lucra ca maestru culinar, nu e de mirare ca Reece Gilmore vrea sa lase totul în urma. Ea pleaca la drum fara o destinatie anume, disperata sa o ia de la început. Masina ei face o pana într-un orasel pitoresc din Wyoming, iar Reece îsi gaseste de lucru la restaurantul local, sperand sa castige suficienti bani cat sa poata pleca mai departe. Dar, pe masura ce ajunge sa îi cunoasca mai bine pe localnici – si în special pe un tanar si chipes scriitor, pe nume Brody – se gandeste tot mai mult sa lase trecutul în urma ei si sa se stabileasca aici.</p><p>Totul se schimba însa cand, în timpul unei drumetii, este martora unei crime. Acum, Reece se simte înca o data traumatizata – si nu numai de crima respectiva. Cand politia începe sa investigheze, nu se gaseste absolut nici o urma a crimei si toata lumea se îndoieste de povestea ei – ceea ce o determina sa îsi puna la îndoiala propria sanatate mentala</p>

Recenzii

Nutzica

08.09.2018

cartea este extraordinara....dar filmul nu m/a impresionat.

2 1

cezarica98

08.09.2018

Un film bazat pe romanul binecunoscutei autoare Nora Roberts. Cartea este extraordinara, de cand o incepi nu o poti lasa din mana pana nu o termini, iar filmul nu este asa grozav in comparatie cu cartea. Oricum, de urmarit prestatia lui Heather Locklear, care isi intra bine in rolul lui Reece Gilmore, o singura supravetuitoare a unui masacru ce s-a intamplat in Boston, in restaurantul in care lucra, pleaca spre o locatie necunoscuta si ajunge intr-un orasel unde este martora la o crima, si de aici sanatatea ei mentala este pusa la indoiala. Un film pe care merita sa-l vedeti, daca va placut cartea.

1 1

alynutza_04

08.09.2018

Filmul este o ecranizare a romanului scriitoarei Nora Roberts care este laureata din 2007 a premiului Quill Book, echivalentul Oscarurilor pentru industria de carte din Statele Unite,castigand premiul tocmai cu aceast roman. Personajul principal Reece Gilmore(Heather Locklear),supravietuitoare a unui masacru produs intr-un restaurant din Los Angeles,isi cauta linistea si echilibrul intr-un orasel unde niciodata nu se intampla nimic.Totusi,intr-o zi cand se afla pe munte,asista,de la distanta,la savarsirea unei crime.O femeie necunoscuta este strangulata de un barbat pe care nu il poate identifica.Alarmate de Reece,autoritatile cerceteaza zona,dar nu gasesc nimic.Nici un semn de lupta.Nici pamant ravasit.Nici urme de cauciucuri.Si nimeni nu o crede,punand totul pe seama unor tulburari generate de tragedia prin care a trecut.Singurul care ii sta alaturi si o sustine este romancierul Brody(Johnathon Schaech). In timp ce lucruri ciudate se intampla in jurul ei,menite sa-i zdruncine increderea in propria-i ratiune,un pericol de moarte o pandeste... Cat despre interpretari Heather Locklear e incadrata mai bine in roluri de femeie eleganta ,femeie de afaceri si nu o aranjeaza cu nimic rolul unei fete de la tara ,ba mai mult nu reuseste sub nici un aspect sa intre in pielea personajului. .

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top