Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

North Country (2005)

Dramă | 12 February 2005 (United States of America)

North Country (2005)

North Country

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Niki Caro

Producător:

Participant Media, Nick Wechsler Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

12 Februarie 2005

Dată lansare (Romania):

23 Septembrie 2021

Josey Aimes se hotaraste sa-si paraseasca sotul cand acesta a batut-o. Isi ia cu ea cei doi copii si pleaca acasa la parinti sperand sa primeasca aici mai multa afectiune, dar acestia nu sunt deloc entuziasmati ca fiica lor s-a intors acasa. Cu ajutorul unei prietene se angajeaza la mina, stiind insa ca va intampina greutati. Lucrurile la inceput merg bine, isi cumpara o casa si este pentru prima data fericita in viata ca reuseste sa-si intretina familia de una singura. Dupa numai cateva zile de munca este hartuita sexual de barbatii care lucreaza acolo si se hotaraste sa dea in judecata firma respectiva.

Recenzii

Mihai-Barbulescu

08.09.2018

Nominalizare Globul de aur 2006 Cea mai buna actrita - drama - Charlize Theron Cel mai bun rol secundar feminin - Frances McDormand Nominalizari Oscar® 2006: Cea mai buna actrita in rol principal - Charlize Theron Cel mai buna actrita in rol secundar - Frances McDormand Nominalizari BAFTA 2006 Cea mai buna actrita - Charlize Theron Cel mai bun rol secundar feminin - Frances McDormand Cred ca asta spune multe merita vazut cel putin pentru rolurile facute de Charlize Theron si Frances McDormand

5 4

Patronu

08.09.2018

Un film despre discriminare şi inegalităţile sociale. E de apreciat faptul că nu se ajunge la emfaza tipic americană. Charlize Theron reuşeşte încă o prestaţie de zile mari, la fel ca şi Frances McDormand, ambele fiind nominalizate la Globul de Aur. Merită văzut.

8 2

pmfely

08.09.2018

Un film care vine intru ajutorul femeilor de a trece peste discriminarile din societate.Merita vazut

7 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top