Nostradamus: 2012 (2009)

Nostradamus: 2012

Documentar, Dramă, Istoric

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Andy Pickard

Dată lansare (SUA):

9 Ianuarie 2009

Dată lansare (Romania):

14 Mai 2021

<p>În ziua de azi Pământul se confruntă cu mai multe crize alarmante, criza de petrol, specii de animale şi plante în pericol de dispariţie, valuri tsunami letale, haos în economie şi ameninţarea nucleară.. Întrebarea este dacă toate acestea sunt doar o coincidenţă sau ceva şi mai înspăimântător urmează să se întâmple. În 2012 un fenomen astronomic ce se petrece o dată la 26.000. de ani denumit de oamenii de ştiinţă ,, Alinierea Galactica '' , când soarele se va alinia cu centrul galaxiei Calea Lactee, urmează să aibă loc conform calculelor existente în mai multe culturi antice, calcule confirmate de cercetările recente. Mayaşii, renumiţi pentru cunoştiinţele lor avansate de astronomie au prezis că ceea ce se va produce în 21.12.2012 ar putea avea consecinţe apocaliptice pentru planeta Pământ, celebrul lor calendar terminându-se brusc în această dată. Marele astrolog Nostradamus prezice şi el în câteva din celebrele sale catrene despre acest pericol ce va veni : ,, va fi mare vărsare de sânge, cerul va arăta straniu, pe Pământ va fi foamete, boli, confuzie ''.</p>

Recenzii

vasy1601

08.09.2018

multumesc, nu ma asteptam sa mai gasesc subtitrarea. desi nu aveam nevoie pentru mine. bafta si multumesc inca odata.

3 12

Alisuk

08.09.2018

..Merita vazut acest documentar...te pune pe ganduri..din toate punctele de vedere..depinde insa si cum "vezi" lucrurile...Sa-l vedeti, MERITA !

11 5

red_zab

08.09.2018

“Acţiunea combinată a exploziilor de orice natură poate produce mişcări tectonice în orice parte a globului, şi un cutremur dezastruos în Italia poate fi rezultatul unei explozii în Franţa. Faptu că omul poate produce astfel de convulsii ale pământului nu poate fi pus la îndoială. Depinde dacă o face cu un scop bun sau rău.” (Nicolae Tesla). Asta mă duce cu gândul la valul de cutremure, inundaţii, tornade care au afectat pământul în ultima vreme. Aş aduga: da oamenii, în inconştienţa lor, pot distruge pământul.(TESLA) Tesla (un roman) a spus asta cu 100 ani before, rezonanta pamantului,Rezonanta Schumann,este reala si masurabila.

11 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top