Moonlight Trailer
Trailer #1 01:57

Not Easily Broken (2009)

Dramă, Romantic | 09 January 2009 (United States of America)

Not Easily Broken (2009)

Not Easily Broken

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Bill Duke

Dată lansare (SUA):

9 Ianuarie 2009

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

<p align="left">Regizat de Bill Duke filmul este o adaptare dupa romanul lui T.D. Jakes si pune accent pe importanta acordata juramintelor de casatorie. Este vorba despre Dave si Clarice Johnson, care dupa cativa ani in care au incercat sa descopere ce este dragostea adevarata, fericirea si succesul,  ajung la un punct de cotitura in casatoria lor. </p><p>Acesta este marcat de accidentul de masina a lui Clarice. Atunci devine evident ca are nevoie nu numai de ingrijirea ranilor fizice, dar si a celor psihice. Clarice merge la un fizioterapeut pentru tratarea sechelelor fizice, dar se pare ca se indragosteste de acesta. In aceeasi perioada, Dave dezvolta o prietenie cu Julie si fiul ei, Bryson. Odata cu aparitia tentatiilor ei trebuie sa isi confrunte juramintele spuse la casatorie si sa demonstreze ca nu lasa pe nimeni si nimic sa intervina intre ei.</p>

Recenzii

sereny7

08.09.2018

este ok filmul...actorii joaca foarte bine,in sa m-a enervat foarte mult mama soacra si fiica ei: cum Doamne sa fii casatorita si sa asculti o nebuna de femeie...in rest e un sfarsit frumos...ca de obicei totul se termina cu bine!!

1 2

kyroskyriakos

08.09.2018

Intr-adevar, filmul atrage atentia asupra unor aspecte aparent banale care pot pune in pericol viata de cuplu. Dar ceea ce vedem e un fel de comedie cu negri in care nu iti vine sa razi si totusi o drama in care nu prea vine sa plangi. Sintetizat, filmul nu prea are nicio culoare, exceptand-o pe cea a pielii actorilor.

1 2

just_catalina

08.09.2018

Cu toate ca filmul e clasic,totusi readuce aminte anumite aspecte ale vietii si anume ce inseamna sa ai totul si cat de usor se poate pierde ceea ce am cladit ani de zile,in doar o secunda.Filmul e o lectie bune de viata care ne face sa apreciem mai mult ce avem langa noi si sa nu dam cu piciorul la ceva ce aparent pare mai bun.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top