Moonlight Trailer
Trailer #1 02:37

Notting Hill (1999)

Romantic, Comedie, Dramă | 13 May 1999 (United Kingdom, United States of America)

Notting Hill (1999)

Notting Hill

Romantic, Comedie, Dramă (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Roger Michell

Producător:

Notting Hill Pictures, Polygram Filmed Entertainment, Working Title Films, Bookshop Productions

Dată lansare (SUA):

13 Mai 1999

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2021

Notting Hill, nu este o comedie romantica obisnuita, are elemente surpriza si lucrurile iau intorsaturi de 180 de grade la fiecare pas. William Thacker conduce o librarie din cartierul londonez Notting Hill si are o viata cat se poate de obisnuita. Intr-o dimineata, in libraria sa intra Anna Scott, o celebra vedeta de cinema, iar din acest moment viata lui William se schimba radical

Recenzii

Alinna

08.09.2018

este un film romantic si o comedie foarte reusita. Imi place mult Julia Roberts

7 5

Falstaff

08.09.2018

Am revazut aseara filmul ,dupa vreo trei ani de la prima vizionare,cand nu m-a impresionat deloc,si,ceea ce rar mi se intampla,acum mi-a placut..Hugh Grant joaca perfect rolul naucului asaltat de amorul unei mari vedete,Julia Roberts e aproape la fel de dulce ca in Pretty Woman ,iar Rhys Ifans e sarea si piperul laturii comice a peliculei.Intr-adevar filmul merita vazut si,eventual,revazut pentru un pic de optimism in momentele mai cenusii ale vietii.

2 1

just_dariana

08.09.2018

Mi-a s-a parut excelenta alegerea lui Hugh Grant si a Juliei Roberts pentru acest film.Julia ca si in toate filmele ei,este spontana si naturala, iar Hugh,tipicul birtanic,cu un aer de noblete.Filmul in sine ,realizat extraordinar,iar sentimentul care ti-l lasa dupa ce il vezi este unul foarte placut.

4 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top