Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

She's Out of My League (2010)

Comedie, Romantic | 11 March 2010 (United States of America)

Nu-i de nasul meu (2010)

She's Out of My League

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jim Field Smith

Producător:

Mosaic, DreamWorks

Dată lansare (SUA):

11 Martie 2010

Dată lansare (Romania):

2 Aprilie 2010

  Kirk Kettner se iroseste intr-o slujba lipsita de viitor de agent de paza la un aeroport si are foarte putine idealuri in viata in afara de acela de a se impaca cu fosta iubita Marnie. Atunci cand frumoasa, inteligenta si fermecatoarea Molly se indragosteste de el, tanarul este primul care recunoaste ca fata ii este superioara din toate punctele de vedere, motiv pentru care decide sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a mentine aceasta relatie amoroasa. Intrucat el insusi nu intelege cum a reusit sa castige afectiunea lui Molly, Kirk Kettner nu este surprins sa observe ca familia, prietenii si fosta iubita privesc cu neincredere noua lui idila si ii ofera sfaturi ce i-ar putea ruina definitiv relatia de iubire. Incantarea si exuberanta manifestate atunci cand Molly a acceptat sa se intalneasca cu el se transforma treptat in panica intrucat Kirk nu stie cum sa actioneze pentru a o convinge pe fata ca merita dragostea ei, chiar daca nu are acelasi statut social si profesional ca ea. 

Recenzii

alextm22

08.09.2018

Banalul Kirk (Jay Baruchel), care-şi petrece zilele făcând pe paznicul într-un aeroport, întâlneşte o superbă şi pune la cale o mulţime de stratageme pentru a-i atrage atenţia. Spre uimirea prietenilor şi-a familiei, băiatul chiar reuşeşte, iar relaţia cu frumoasa Molly îl ridică până-l al nouălea cer! Doar că nici măcar Kirk nu-şi dă seama ce vede Molly la el şi înţelege curând că trebuie să-i dovedească fetei că... merită să fie împreună.

2 7

Skyline

08.09.2018

O comedie draguta, are si niste faze foarte comice care te fac sa razi cu lacrimi . Filmul ne invata si o lectie de viata si anume ca nu conteaza numai aspectul fizic in viata si nu conteaza numai pozitia sociala ...ci conteaza persoana, firea , caracterul omului. Parerea mea e ca se merita vazut .

5 6

rosiubogdan

08.09.2018

din cate vad eu ii un film de 10 ...sper sa ramana asa....poate dupa ce il vad imi schimb parerea dar di trailer ii de 10

1 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top