Moonlight Trailer
Trailer #1 01:50

Obsessed (2009)

Dramă, Thriller | 24 April 2009 (United States of America)

Obsesia (2009)

Obsessed

Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Steve Shill

Producător:

Screen Gems, Sony Pictures

Dată lansare (SUA):

24 Aprilie 2009

Dată lansare (Romania):

14 August 2020

<p align="justify">    Derek Charles lucreaza la o firma si a fost promovat recent intr-o functie de raspundere extrem de importanta, putandu-se considera un om implinit din punct de vedere profesional. In viata personala, Derek este casatorit cu frumoasa Beth si au impreuna un fiu, viata de familie oferindu-i o oaza binemeritata de liniste, fericire si intelegere ori de cate ori se intoarce acasa obosit de la locul de munca. </p><p align="justify">    Numai ca existenta idilica si lipsita de probleme a lui Derek Charles este amenintata de catre tanara Lisa Sheridan, o femeie angajata pe perioada determinata la biroul lui, care pare sa fi dezvoltat o pasiune obsesiva fata de el. Pe masura ce Lisa devine din ce in ce mai insistenta si mai agasanta si incepe sa il hartuiasca, barbatul isi da seama ca risca sa piarda tot ceea ce a obtinut de-a lungul timpului prin munca si eforturi sustinute si ca atat cariera sa de succes, cat si casnicia de invidiat pe care o are cu Beth sunt puse in pericol. </p>

Recenzii

Alexandra611

08.09.2018

este un film foarte bun.Imi place rolul lui Beyonce, e asa calm pe la inceput dar la final isi apara cu pretul vietii ce are mai de pret: copilul si sotul ei din ghearele unei obsedate;)

1 1

Alexandra611

08.09.2018

este un film foarte bun.Imi place rolul lui Beyonce, e asa calma pe la inceput dar la final isi apara cu pretul vietii ce are mai de pret: copilul si sotul ei din ghearele unei obsedate;)

1 2

silviusk2

08.09.2018

Chiar mi'a placut nu ma asteptam sa fie un film frumos dar este cool merita vazut Beyonce a jucat excelent . Merita un 10 .

2 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top