Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

Oculus (2013)

Horror | 08 September 2013 (United States of America)

Oculus (2013)

Oculus

Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mike Flanagan

Producător:

MICA Entertainment, Intrepid Pictures, Blumhouse Productions, WWE Studios, Relativity Media

Dată lansare (SUA):

8 Septembrie 2013

Dată lansare (Romania):

24 Ianuarie 2021

<p class="MsoNormal">O femeie încearcă să-şi scape fratele de la închisoare şi să-i dovedească nevinovăţia. El a fost acuzat şi condamnat pentru crimă, dar sora lui vrea să demonstreze că acea moarte a fost cauzată de un fenomen supranatural.</p>

Recenzii

stricted

08.09.2018

Ar putea fi considerat un "Mirrors"

1 17

miriamysa

08.09.2018

Da , e intradevar infricosator ...faza cu apelurile cand reale cand nu ...oglinda care nu putea fi sparta ... si multe altele , fac din Oculus un film bun (pt genul lui).Iar finalul lasa loc de interpretari ... Sa fi fost doar psihoza lui Tim ? Merita vazut !

1 1

bradu

08.09.2018

Scriptul este destul de convențional dar a fost bine regizat în ciuda faptului că introducerea este puțin prea lungă. Suspansul, specific acestui gen, se face simțit din start și Mike Flanagan folosește imagini alternative frumos manipulate care dau un echilibru acțiunii iar frica, furia, durerea personajelor se face simțită nu numai printr-o prestație bună din partea actorilor ci și datorită modului cum a fost pus în scenă, fără a exagera în efecte speciale sau imagini monstruoase, nu abundă în figuri distorsionate și fantomatice cum nu a exagerat nici cu machiajul și asta a făcut ca povestea să pară credibilă. Mi-a plăcut faptul că oglinda a păstrat permanent un aspect banal în ciuda faptului că e plină de fatalism, că acțiunea nu a fost concentrată pe ea ci personajele au fost puse în valoare iar Katee Sackhoff și Karen Gillan merită toate laudele. Oculus este un film bun, despre supranatural, și balansează între ideea de psihoză și paranormal iar scenariu lasă un văl de mister asupra adevărului, spectatorul are libera decizie de-a alege dar indiferent de concluzie, ea nu va diminua calitatea filmului.

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top