Moonlight Trailer
Trailer #1 01:51

Offset (2006)

Dramă | 20 July 2006 (Romania, Germany)

Offset (2006)

Offset

Dramă (Romania, Germany)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Didi Danquart

Scenariști:

Razvan Radulescu, Cristi Puiu

Producător:

Mobra Films, C-Films AG

Dată lansare (SUA):

20 Iulie 2006

Dată lansare (Romania):

3 Iunie 2007

  Povestea filmului "Offset"are loc in zilele noastre si se invarte in jurul povestii de dragoste dintre Brandusa, o tanara frumoasa romanca, secretara unei tipografii si un tanar neamt Stefan in trecere prin Romania sa monteze o noua tipografie, care se indragosteste de aceasta; pana aici nimic neobisnuit, doar ca intre ei intervine un mai vechi pretendent roman mai in varsta, ea este pusa sa aleaga intre a pleca in Germania si sa spere ca destinul ii va surade sau o viata linistita pecuniar alaturi de Nicu Iorga, tip care ii este si sef. Povestea se complica si mai mult atunci cand Nicu face o criza de gelozie auzind ca aceasta vrea sa plece alaturi de tanarul de origine germana, Stefan. Filmul este o coproductie romano-germana.

Recenzii

chifu

08.09.2018

Filmul prezinta o povestea de dragoste cu o terta persoana care face tot posibilul pentru a stopa dragostea dintre tanara Brandusa si germanul Stefan, venit in Romania pentru a instala la Bucuresti un tipar, acolo intalnindu-se cu Brandusa.

1 1

andystarx

08.09.2018

Ce mi a placut cel mai mult la acest film romanesc,a fost interpretarea actoriceasca,una foarte ,foarte buna,in rest ,scenariul nu este unul senzational,dar merita o vizionare ,mai ales pentru fanii filmelor romanesti,bunicele ,rare,dealtfel !

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top