Moonlight Trailer
Trailer #1 02:45

The Mirror Crack'd (1980)

Crimă, Thriller, Mister | 19 September 1980 (United Kingdom)

Oglinda sparta (1980)

The Mirror Crack'd

Crimă, Thriller, Mister (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Guy Hamilton

Producător:

EMI Films, G.W. Films

Dată lansare (SUA):

19 Septembrie 1980

Dată lansare (Romania):

20 Septembrie 2021

Acest film este bazat pe romanul lui Agatha Christie. Este anul 1953, in micuta localitate din Anglia, St. Mary Mead. Doamna Jane Marple este fericita ca o mare companie de film Americana va sosi in aceasta localitate pentru a turna un film, a carui poveste se invarte in jurul relatiei dintre Jane Grey si Elisabeth I, avandu-i in rolurile principale pe actritele Marina Rudd si Lola Brewster. Marina ajunge impreuna cu sotul ei, Jason, iar cand aceasta descopera ca Lola va aparea in film alaturi de ea, face scandal, deoarece cele doua nu prea se plac. Marina a inceput sa primeasca amenintari cu moartea, iar in cadrul unei petreceri la conac, Heather Babcock, dupa ce o plictiseste pe Marina cu o poveste lunga, bea un cocktail facut special pentru Marina si moare otravita. Toata lumea crede ca Marina este tinta dar politistul care cerceteaza cazul, Inspectorul Craddock, nu este chiar asa sigur, asa ca o roaga pe doamna Marple, matusa lui, sa investigheze.

Recenzii

Paparocades

08.09.2018

Ecranizare dupa o scriere a Agatha Christie, "Oglinda sparta" este un film care are aceeasi soarta cu aproape toate cele din seria lui: nu i se gaseste o subtitrare. Daca ma poate ajuta cineva cu subtitrarea lui ii sunt recunoscator si raman indatorat. Va multumesc!

1 1

RoseofSharon

08.09.2018

Un film poliţist foarte bun, spectaculos şi emoţionant în acelaşi timp, beneficiind de o distribuţie cu actori de prim rang. Angela Lansbury este cea mai bună "Miss Marple" din cele care au interpretat acest rol.

0 0

corcodus

08.09.2018

o superba ecranizare a celebrului roman; actori de prima clasa, decorurifrumoase; filmul a devenit un clasic al filmelor politiste.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top