One 2 Ka 4 (2001)

One 2 Ka 4

Acțiune, Dramă, Comedie (India)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Shashilal K. Nair

Scenariști:

Raaj Kumar Dahima, Manoj Lalwani

Producător:

Spark Media

Dată lansare (SUA):

29 Martie 2001

Dată lansare (Romania):

28 Noiembrie 2020

Javed si Arun sunt ofiteri in politie si au ca misiune arestarea unui mare traficant de droguri, KKV. In timpul unui raid pentru capturarea drogurilor, Javed este omorat. Arun este devastat, insa in curand va descoperii ca Javed ii lasa cei patru copii prin testament, pentru a avea grija de ei. Situatia tinde sa se complice deoarece copii nu sunt in relatii bune cu Arun. Pentru a se putea descurca in noua situatie Arun este ajutat de bunul lui prieten din copilarie, dar se vede nevoit sa accepte si ajutorul tinerei Geeta. Dar cine este aceasta tanara care a intrat asa usor in viata copiilor si mai ales in cea a lui Arun? Vor reusii ei sa treaca peste aceasta situatie, sa convietuiasca in liniste si mai ales va descoperii, Arun, cine este in spatele uciderii prietenului sau, Javed?

Recenzii

bebeSRK

08.09.2018

Deci nu stiu cum de nu exista o descriere e clar ca nu multa lume a vazut acest film ,,, E un film superb e genial :X ONE 2 KA 4 LOVE SHAHRUKH-KHAN

1 0

Lewis

08.09.2018

Foarte tare filmul merita vazut si pot sa spun ca ma inpreionat filmul. Eu am crescut cu filmele indiene si chiar le ador.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top