Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

One Eight Seven (1997)

Dramă, Thriller | 29 July 1997 (United States of America)

Cod "Crima" (1997)

One Eight Seven

Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Kevin Reynolds

Producător:

Icon Entertainment International

Dată lansare (SUA):

29 Iulie 1997

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Trevor Garfield este profesor intr-un liceu din New York. Dupa ce unul dintre elevii sai aproape ca-l omoara, Garfield pleaca in Los Angeles, unde devine suplinitor. Aici afla ca una dintre colegele sale este amenintata cu moartea de unul dintre elevii sai, Benny, membru al unei gasti pe nume K.O.S. Benny moare insa, iar Cesar ii va lua locul in fruntea gastii si in razbunarea ce i-o va pregati profesorului. Astfel, Garfield se vede nevoit sa joace dupa regulile strazii, intr-un fel de concurs psihic (o victorie ce costa prea mult).

Recenzii

ramo_zz

08.09.2018

Unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut, foarte dur dar excelent interpretat atat de Samuel L. Jackson cat si de Clifton Collins Jr..Finalul este incredibil!!

3 5

sonyia969

08.09.2018

un film bun.e pt cei care se gandesc sa se faca profesori. eu una m-am razgandit. finalul in orice caz te lasa cu gura cascata.pacat !dar americanii sunt un popor tare ciudat si cu un grad de cultuta extrem de scazut. decat ca ei mai bine ca noi asa saraci cum suntem. nu cred nici o vorba din zicala America tara tuturor posibilitatilor.mai bine stau aici in tara mea.

2 3

gabishor_nate

08.09.2018

Trevor (Samuel L. Jackson) devine insensibil la problemele elevilor săi, atunci când simte că ei sunt mult mai interesaţi de bătăile de stradă decât de educaţie şi cultură. În urma unei altercaţii cu unul dintre elevii săi, Trevor petrece mult timp internat într-un spital. Când este externat, acesta nu se mai întoarce la vechiul loc de munca, ci se mută Profesor in New York pleaca in Los Angeles dupa altercatia cu unul dintre elevii sai. în California, unde se angajează ca suplinitor. Aici, Trevor descoperă ca lucrurile stau mult mai rău decât pe cealaltă coastă a Americii, de unde tocmai încercase să scape. Conducerea şcolii la care s-a angajat nu pare preocupată de siguranţa profesorilor, cărora li se poate întampla ceea ce lui i s-a întamplat deja. După mai multe întâmplări ciudate, Trevor constată că viaţa sa este din nou în pericol.Foarte ciudat sistemul de invatamant,elevi foarte ciudati

0 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top