Acțiunea Autobuzul (1978)

Operation 'The Bus'

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Virgil Calotescu

Scenariști:

Mircea Gandila

Dată lansare (SUA):

16 Ianuarie 1978

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

In 1950 a Western spy is clandestinely parachuted into Communist Romania to retrieve secret WW2 codes and agent lists and also to assist a group of anti-Communist guerrillas escape but the Communist police is setting a trap.

Recenzii

corcodus

06.09.2010

cand eram mica am vazut acest film la cinema si imi amintesc ca imi crescuse f mult adrenalina la final, acum il vad cu alti ochi; e un film de propaganda comunist, totusi partizani au fost adevaratii eroi; filmul in sine e realizat bine, nimic de comentat din punct de vedere cinematografic, dar veridicitatea scenariului.........

0 0

theothe

03.08.2011

Ziceti voi ca asta e descrierea pe scurt...."ilegalisti"aia erau criminali.a se privi mai bine la film IAR cind s-au suit in autobuz in el erau deja politai sub acoperire comunisti...e ceva nuuu?! Un film vechi cu viata in Romania de dupa razboi...DAR un film bun.Nu se mai fac acum din astea...degeaba i-au cele distinctii....DA.

0 0

Detox

08.06.2013

Un film foarte bun.Mie personal,mi-a placut si mi s-a parut foarte captivant.Un mare plus pentru maestrul Dinica.Magistral,ca de obicei!

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top