Oscar

Oscar

Comedie (France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Édouard Molinaro

Producător:

Gaumont

Dată lansare (Romania):

10 Mai 2021

Louis de Funès joacă rolul unui om de afaceri al cărui contabil îi mărturisește într-o dimineață că a sustras o mare sumă de bani, că este îndrăgostit de fiica lui și că nu poate fi dat în judecată pentru că, în acest caz, va dezvălui fiscului adevărata avere a patronului. În aceeași dimineață, fiica mărturisește că este însărcinată. Totul pare să se rezolve, dar se dovedește că tânăra iubită de contabil nu este fiica patronului, că propria lui fiică este îndrăgostită de șoferul tatălui ei și că, de fapt, nici nu este însărcinată și că maseurul omului de afaceri vrea să-i devină acestuia ginere. Se adaugă și doica, și o veche menajeră a familiei, și o valiză cu bijuterii care este, evident, înlocuită mereu cu altă valiză, similară, conținând haine.Toate încurcăturile îi prilejuiesc lui Louis de Funès crize de furie, în care actorul este neîntrecut.

Recenzii

Cluc

08.09.2018

Acest film este de fapt o piesă de teatru. Acţiunea lui, se petrece într-o casă unde personajele au diferite probleme de rezolvat.

0 1

Aurelianus_Maximus

08.09.2018

Cu acelasi Louis de Funès care da savoare acestui film (piesa de teatru)...ceilalti actori sunt pur si simplu penibili....merita vazuti cum se chinuie sa interpreteze roluri pe care un actor amator le-ar juca mai bine.....

0 1

leonardbratu

08.09.2018

Aceasta este una din preferatele mele, deoarece am urmarit-o pentru prima dată cand eram copil. Este o comedie tipic franceză a anilor 60. Puteţi viziona filmul de mai multe ori şi este încă amuzant, te ameţeste in încercarea de a tine pasul cu el ; in care geamantan , care bijuterii , care costum , care lenjerii , care... ... si este un exercitiu in al viziona pe Louis de Funès in încercarea de a da un sens la toata confuzia. Şi descarcarea lui nervoasa în mijlocul filmului a scris istoria filmului. Exprimarile de convenienta sunt la fel de amuzante, doar aveti grija la maseur! Iar daca doriti o comparatie intre actori mergeti la remake-ul lui John Landis, cu Sylvester Stallone în rolul principal, si o sa gasim altceve!.. Mie mi-a placut si acesta..(poate un pic mai mult-doar un pic totusi)!

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top