Moonlight Trailer
Trailer #1 01:12

Osmosis Jones (2001)

Aventuri, Animaţie, Acțiune, Comedie, Familie | 07 August 2001 (United States of America)

Osmosis Jones (2001)

Osmosis Jones

Aventuri, Animaţie, Acțiune, Comedie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Bobby Farrelly, Peter Farrelly

Producător:

Conundrum Entertainment, Warner Bros. Animation, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

7 August 2001

Dată lansare (Romania):

24 Iulie 2021

Frank Detomello raceste. Interiorul corpului sau este cunoscut sub numele de "Orasul lui Frank", oras ce gazduieste diverse forme de viata, printre care si celula alba Osmosis Jones, politistul ce incearca sa pastreze pacea si ordinea in acest oras. Viata lui Frank este amenintata de virusul Thrax, care se strecoara in corpul acestuia pentru a-l omori. Impreuna cu Drix, Osmosis Jones incearca sa-i salveze viata gazdei lor, in timp ce primarul orasului, Phlegmming, este preocupat de alegeri si nu de adevaratele probleme.

Recenzii

KATAKLYSM

08.09.2018

pe cuvant ca mi-a placut! apoi au facut astia serial din el pe cartoon network pare-mi-se! este o omisiune importanta la descrierea filmului: nu apare Bill Murray *Frank Detomello in film. E esential intrucat in el, la propriu vorbind, se petrecere actiunea! merita vazut!

5 3

maryuss9

08.09.2018

chiar a fost mistooo,nu ma asteptam,dar a fost o destindere sa vad filmul asta....

2 2

radubogoevici

08.09.2018

O lectie de medicina: razboiul anticorpilor + medicamente impotriva virusilor, terenul de lupta fiind insusi Bill Murray. Hilar - nu doar personajul Frank Detomello care nu pare sa acorde atentie nici celor mai elementare reguli de igiena, ci si intreaga lume din interiorul lui organizata asemeni unei metropole contemporane - filmul este totodata si o invitatie pentru igiena. Total recomandat copiilor!

5 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top