Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

Ouija (2014)

Horror | 24 October 2014 (Japan, United States of America)

Ouija (2014)

Ouija

Horror (Japan, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stiles White

Producător:

White Noise Factory, Universal Pictures, Platinum Dunes, Media Rights Capital, Blumhouse Productions, 5150 Action, Hasbro Studios, Dentsu Inc., Fuji Television Network

Dată lansare (SUA):

24 Octombrie 2014

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie -1

Placa Ouija cunoscuta si cu numele de placa cu spirite sau placa vorbitoare, este o tableta marcata cu litere, numere si alte simboluri.

Recenzii

bradu

08.09.2018

Jocul cu o tabla de spiritimsm poate fi tentant iar tinerilor le place misterul dar, in cazul in care nu respecti anumite reguli, poti avea surprize. Filmul, facut dupa reguli standard, deci foarte previzibil, are doza necesara de-a trezi fiori multora desi se inscrie in canoanele mediocrului, este prea searbad si cu o imagine mai mult de poveste. Stiles White a avut grija totusi ca actiunea sa nu fie lenta si asta e bine. Tinerii actori insa au o prestatie buna, Olivia Cooke chiar mi-a placut, un rol care a remarcat-o.

1 1

dreidrei

08.09.2018

A fost un film interesant.Ideea e reusita,atmosfera e cam sinistra,iar actrita principala,Olivia Cooke,a jucat bine,dar si ceilalti actori au jucat bine,recomand fanilor horror,nota 7!

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top