Stan si Bran se insoara

Our Wife

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James W. Horne

Scenariști:

Stan Laurel

Producător:

Hal Roach Studios

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

<p align="justify"><strong>Our Wife</strong> este un scurt metraj cu Laurel si Hardy in rolul principal. Bran (Oliver) isi face planuri de insurat cu Dulcy, iar Stan (Lauren) urmeaza sa fie cavalerul lui de onoare. Dar planurile lor sunt date peste cap, atunci cand tatal lui Dulcy vede o poza cu Bran si interzice casatoria. In incercarea de a spune odata pentru totdeauna juramintele, amandoi o vor fura pe Dulcy din casa tatalui ei. Ei o rapesc pe Dulcy, dar masina inchiriata de Stan este prea mica pentru toti trei. In cele din urma, Stan ajunge sa se casatoreasca cu Bran. </p><p> </p>

Recenzii

maxyna1

08.09.2018

Cu siguranta fiilmele cu Stan si Bran vor delecta inca mult timp de aici inainte multe generatii. Comicul de situatie este prezent pe parcursul filmelor in care joaca acesti doi monstrii sacrii ai ecranului mondial.

0 0

onyx

08.09.2018

perechea senzationala............au un talent innascut si nu le lipseste umorul ! recomand pt toate varstele......

2 0

rodica54

08.09.2018

Inegalabili!!! Nu vor mai fi altii ca ei! Poti sa revezi si iar sa revezi filmele lor si tot nu te saturi de ei. Copilul, adultul, batranul toti pot sa rada cu hohote de comicul acestor filme. Pacat ca aceste filme nu mai au loc in grila de programe a televiziunilor din ziua de azi!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top