Moonlight Trailer
Trailer #1 02:06

Over the Hedge (2006)

Comedie, Animaţie, Familie | 22 April 2006 (United States of America)

Peste tufis (2006)

Over the Hedge

Comedie, Animaţie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tim Johnson, Karey Kirkpatrick, Quentin Tarantino

Scenariști:

Quentin Tarantino, Roger Avary

Producător:

Pacific Data Images (PDI), DreamWorks Animation

Dată lansare (SUA):

22 Aprilie 2006

Dată lansare (Romania):

14 Iulie 2006

La trezirea din hibernare, un grup de animale descopera un gard viu aparut parca din senin, jumatate din padurea lor disparuta si stocul lor de mancarea epuizat. In timp ce liderul grupului, Verne, este de parere ca doar trebuie sa se adapteze, ratonul RJ isi face aparitia si propune altceva: sa mearga dincolo de gard si sa fure mancarea oamenilor. Animalele sunt repede convinse de RJ si, colaborand, incep sa adune pe tot ce pot pune labutele. Dar ei nu stiu ca de fapt RJ este dator unui urs flamand care i-a dat termen de o saptamana sa-i refaca stocul de mancare pe care RJ i-l distrusese...

Recenzii

Andreiush

08.09.2018

Mie nu-mi plac doar filmele fantasy ci si animatiile.Over the Hedge este unul dintre preferatele mele.Cine s-a gandit la un asemenea film trebuie sa aiba o imaginatie foarte bogata. Ratonul,testoasa si veverita mi se par cei mai amuzanti.Veverita si ratonul tot intra in belele iar testoasei mereu i tremura coada cand este in preajma ratonului.Este cea mai amuzanta animatie care a fost lansata vreodata(sigur dupa parerea mea).

0 2

Gladius

08.09.2018

Pot spune ca am vazut filme de animatie mult mai amuzante si mai captivante. In acest film e interesant de urmarit contactul animalelor cu suburbia si reactiile lor, de ambele parti. Cine doreste sa il vada, ii recomand sa faca rost de DVD care mai contine si niste bonusuri, unele din ele fiind chiar reusite.

6 2

mdomnita

08.09.2018

Un film care ofera destule scene amuzante pentru ca sa merite vazt. Nu e cea mai buna animatie, dar oricum, e funny.

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top