Moonlight Trailer
Trailer #1 02:38

Pacific Rim (2013)

Acțiune, SF, Aventuri | 11 July 2013 (Canada, United States of America)

Cercul de foc (2013)

Pacific Rim

Acțiune, SF, Aventuri (Canada, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Guillermo del Toro, Rainer Erler

Scenariști:

Rainer Erler

Producător:

Double Dare You Productions, Legendary Entertainment, Indochina Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

11 Iulie 2013

Dată lansare (Romania):

12 Iulie 2013

Când legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute sub numele de Kaiju, s-au ridicat din mare, a început un război ce va costa milioane de vieți și va consuma resursele omenirii de-a lungul anilor. Pentru a combate uriașul Kaiju, a fost conceput un tip special de arme: roboți masivi, numiți Jaegers, care sunt controlați simultan de doi piloți ale căror minți sunt împreunate într-o reţea neuronală. Dar chiar și Jaegerii se dovedesc a fi aproape lipsiți de apărare în fața necruţătorilor Kaiju. În pragul înfrângerii, forțele care apără omenirea nu au de ales decât să se întoarcă înspre doi eroi neobişnuiţi - un fost pilot ratat (Charlie Hunnam) și un recrut fără experienţă (Rinko Kikuchi) - care sunt făcuţi coechipieri pentru a conduce un Jaeger legendar dar aparent depășit, din timpuri trecute. Împreună, ei reprezintă ultima speranță a omenirii împotriva apocalipsei mondiale.

Recenzii

reg-mihai

08.09.2018

cel mai tare abia astept sa il vad

4 13

dananico

08.09.2018

Un film cu roboti cum are sa ajunga omenirea si bla, bla.Efectele speciale sunt fainute din film bine realizate.Pentru cei carora le plac genul

1 17

denis24

08.09.2018

Un film perfect pentru a uita de caldura de afara si de griji. Pentru 2 ore, Del Toro si-a scos roboteii si monstrii si i-au pus sa se infrunte pentru a-si lasa spectatorii in extaz. Poate ca plot-ul e simplu, dar filmul e mai mult de atat. E un blockbuster adevarat si un SF de care se va vorbi mult timp. Nu dau 10 curat cu una cu doua, dar acesta il merita pe deplin.

10 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top