Padre Pio (2000)

Padre Pio

Dramă

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Carlo Carlei

Dată lansare (SUA):

17 Aprilie 2000

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Recenzii

crina-andreea

08.09.2018

Este cel mai incredibil film,din fericire a fost si realitate.Chiar dak nu credeti,Padre Pio m-a ajutat foarte mult.El mi-a adus iubirea viatii mele,El m-a unit cu cel mai bun si mai corect om din lume.Chiar dak a murit cu foarte mult timp in urma,El inca face minuni.Padre Pio mi-a adus un inger p 23 sept,chiar in ziua si luna knd El a murit.Sunt foarte fericita stiind ca am un inger pazitor kre n iubeste si are grija d noi.Va spun din suflet sa va uitati la film pt e este o minune ceea c face Padre Pio.Eu am ramas impresionata dupa c am vazut tot filmul,si sunt sigura k ve-ti ramane si voi.Ast sa vad parerile voastre dupa c ve-ti vedea filmul.

1 0

florinel04

08.09.2018

este foarte incredibil si mam uitat la o parte din film pe alt site pentru k nu il am si vreau sa te intreb de unde il ai pentru k eu il caut de foarte multa vreme si nu il gasesc te tog sa imi raspunzi

1 1

MASTERMKI

08.09.2018

Da un film inspirat din realitate care iti macina interiorul si te aduce as putea spune pe calea cea buna. Filmul e o drama, in care incetul cu incetul descoperi ca toti cei ce cred in Hristos sunt prigoniti. Stigmatele si puterile pe care Padre Pio le avea au fost contestate de biserica mergandu-se pana acolo incat parintelui i s-a interzis sa mai spovedeasca. E unul din filmele mele preferate si nu pot sa-i acord decat maximum. Pot sa spun ca acest film il recomand tuturor indiferent de varsta si chiar nu o sa regretati.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top