Moonlight Trailer
Trailer #1 02:23

Paperback Hero (1999)

Comedie, Romantic | 25 March 1999 (Australia)

Paperback Hero (1999)

Paperback Hero

Comedie, Romantic (Australia)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Antony J. Bowman, Oliver Hirschbiegel

Scenariști:

Antony J. Bowman

Producător:

Polygram Filmed Entertainment

Dată lansare (SUA):

25 Martie 1999

Dată lansare (Romania):

4 Decembrie 2020

  Jack Willis este un chipes conducator de tir cu un secret-el tocmai a devenit un novelist de top. Oricum, pentru a evita sa se faca de ras fata de cunoscuti el are nevoie de un nume,un nume feminin-si il alege pe cel al prietenei sale cea mai buna, Ruby Vale. El trebuie sa faca cateva miscari pentru a-si continua sarada atunci cand Ziggy,un editor faimos din Sydney, ajunge in prafuitul sat in care cei 2 locuiau pentru a semna un mare contract cu "Ruby Vale". Ruby este de acord sa il ajute pe Jack cu toate ca era si pentru castigul sau- editorul va plati pentru nunta ce urma sa aiba loc intre Ruby si prietenul lui Jack,Hamish. Ruby merge impreuna cu Jack la Sydney pentru a se intalni cu jurnalisti,a aparea la tv,la petreceri,etc. Treptat,Jack realizeaza ca se indragosteste de Ruby,in timp ce Ruby devine atinsa de romanul de dragoste scris de Jack. Cu toate acestea, Hamish ajunge la Sydney câteva zile mai târziu şi le cere amandurora sa opreasca toate aceste lucruri prostesti. Ce va alege Ruby oare? Viitorul sot sau iubirea interzisa?

Recenzii

Raya

08.09.2018

Simpluţ, fără prea mult amuzament, o idee de scenariu plăcută, dar exploatată minim. Doar pentru fanii lui Hugh Jackman!

2 0

andrabad

08.09.2018

Mie mi-a placut foarte mult acest film. Actorii au jucat foarte bine si au creat o poveste foarte frumoasa. Este un flm bun.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top