Moonlight Trailer
Trailer #1 03:51

Papillon (1973)

Crimă, Dramă | 13 December 1973 (United States of America)

Papillon (1973)

Papillon

Crimă, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Franklin J. Schaffner

Producător:

Allied Artists Pictures, Solar Productions, Corona-General

Dată lansare (SUA):

13 Decembrie 1973

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2021

Bazata pe fapte reale, povestea lui Henri Charriere, zis si Papillon, este aceea a unui infractor marunt, condamnat pe nedrept pentru crima si deportat in Guiana Franceza. Conditiile mizere, munca grea si nedreptatea situatiei, il fac pe Papillon sa se gandeasca la evadare. Insa multiplele incercari de scapare nu ii aduc libertatea mult visata, ci noi pedepse, dintre care cea mai rea este carcera, in care va sta cinci ani...

Recenzii

Gladius

08.09.2018

Am citi cartea, din pacate filmul nu poate arata tot ce este relatat in carte. Dar chiar si asa, mai ales pt. cei care nu au citit cartea, filmul este interesant, are suspans, aventura, doi actori buni si mai presus de toate te uimeste lupta pt. supravietuire si libertate dusa fara intrerupere de catre Papillon.

12 8

macsuta

08.09.2018

Un film ce merita vazut! Un film despre vointa si despre perseverenta!

4 4

Rudolfo

08.09.2018

Un hot, poreclit Papillon (din cauza unui tatuaj care reprezinta un fluture), arestat pe nedrept pentru crima, este condamnat la inchisoare pe viata. O tentativa de evadare determina intemnitarea lui intr-o inchisoare de maxima siguranta, situata pe o insula in mijlocul oceanului. Conflictul dintre dorinta de libertate si obstacolele insurmontabile care i se pun in cale ajunge la paroxism.

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top