Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

Paradise Now (2005)

Thriller, Crimă, Dramă | 14 February 2005 (Palestinian Territory, France, Germany, Israel, Netherlands)

Mai aproape de Rai (2005)

Paradise Now

Thriller, Crimă, Dramă (Palestinian Territory, France, Germany, Israel, Netherlands)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Hany Abu-Assad

Producător:

Eurimages, Lama Films, Augustus Film, Lama Productions, Lumer Films, Hazazah Film, Filmstiftung Nordrhein-Westfalen, Razor Film Produktion GmbH, Nederlands Fonds voor de Film, Medienboard Berlin-Brandenburg, ARTE France Cinéma

Dată lansare (SUA):

14 Februarie 2005

Dată lansare (Romania):

6 Mai 2021

Said, un tanar palestinian, lucreaza ca mecanic in orasul Nablus. Incearca sa-si ajute prietenul, Khaled, aranjand ca acesta sa lucreze cu el, dar temperamentul impulsiv al lui Khaled il face sa-si piarda slujba. Said intalneste o femeie de care se simte atras, Suha, dar magia nu dureaza mult- Said si Khaled sunt selectati de fundamentalisti ca martiri- trebuie sa se arunce in aer intre cat mai multi cetateni evrei. Noaptea urmatoare, cei doi sunt "scoliti" in practica atentatelor cu bomba, iar a doua zi sunt inflitrati in zona. Interceptati de soldatii evrei, cei doi fug, despartindu-se unul de altul. Filmul a fost proiectat in cadrul New York Film Festival, in 2005. 

Recenzii

Gynzz

08.09.2018

Un film nu prea bun , insa m-a impresionat povestea si felul cum sunt manipulati si junglati oamenii din zonelea alea , avand in vedere ca in realitate se intampla mai mereu asa ceva .

0 2

KATAKLYSM

08.09.2018

mi s-a parut excelent cand l-am vazut acum vreo 3 ani. realist si hipnotic ca poveste! si-a meritat toate premiile ce le-a luat si nominalizarea la oscar, de asemenea! poate chiar sa castige in dauna lui tsotsi!

1 0

linkboy

08.09.2018

Mi-a placut abordarea de catre regizor in acest film, care vorbeste despre niste probleme seriose din zona Isdraelului. E ciudat cum oameni din zona comit atacuri sinucigase doar cu voia lui "Allah", care i-a ales pentru marea misiune de a sarcifica alte vieti, probabil nevinovate.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top