Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

Paranoia (2013)

Dramă, Thriller | 14 August 2013 (France, United States of America)

Paranoia (2013)

Paranoia

Dramă, Thriller (France, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Luketic

Producător:

Relativity Media, Gaumont, Kintop Pictures, Reliance Entertainment, IM Global, Demarest Films, EMJAG Productions, Film 360, E Stars Films

Dată lansare (SUA):

14 August 2013

Dată lansare (Romania):

20 Septembrie 2013

Un thriller cu miză mare, filmul Paranoia pătrunde în culisele succesului mondial, cu toate decepțiile și lăcomia implicate. Cu un trecut comun complicat, cei mai puternici și bogați doi oameni din industria tehnologică (Harrison Ford și Gary Oldman) sunt cei mai mari dușmani și ar face orice să se distrugă unul pe celălalt. Un tânăr talentat si ambițios, Adam Cassidy (Liam Hemsworth), sedus de parfumul puterii și al banilor, ajunge în mijlocul unui complot uriaș, cu amenințări și spionaj corporativ. Până să realizeze Adam că viața lui se află în pericol, deja este mult prea prins în jocul celor doi pentru a se mai putea retrage.

Recenzii

fuRy

08.09.2018

Fara prea multe cuvinte, este un film ce m-a tinut lipit in mare parte si cu o distributie mai mult decat decenta. Are un plus ca nu i-am intuit finalul. Liam Hemsworth reuseste sa faca un rol destul de bun si evolueaza de la film la film. Merita vazut. Dupa parerea mea este unul din cele mai bune thrillere aparute in ultima perioada.

4 2

passaris

08.09.2018

cat de mult imi plac aceste filme care la inceput sunt sceptic in privinta lor in sensul ca nu cred ca vor fi cine stie ce insa ma insel cu desavarsire adica acest film este incomparabil o idee mareata si niste actori care vor avea viitor mare il recomand cu toata caldura nota 10+

4 4

andra_valentina

08.09.2018

Un film cu o poveste pe gustul meu si o distributie draguta.Liam continua sa ma surprinda placut, de fiecare data evoluand ca actor,cea ce inseamna mult! Filmul merita cu adevarat vizionat si pot spune ca este unul din filmele ce sufera o rasturnare de situatie la final,ne putand anticipandu-l,cea ce mie imi place mult la aceste genuri de filme! Mereu imi vor placea !

0 12

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top