Moonlight Trailer
Trailer #1 02:13

Paris, je t'aime (2006)

Dramă, Romantic | 16 May 2006 (France)

Paris, je t'aime - Orasul iubirii (2006)

Paris, je t'aime

Dramă, Romantic (France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Olivier Assayas, Frédéric Auburtin, Gurinder Chadha, Sylvain Chomet, Isabel Coixet, Wes Craven, Alfonso Cuarón, Gérard Depardieu, Christopher Doyle, Richard LaGravenese, Vincenzo Natali, Alexander Payne, Walter Salles, Oliver Schmitz, Nobuhiro Suwa, Daniela Thomas, Tom Tykwer, Gus Van Sant, Ethan Coen, Joel Coen, Bruno Podalydès

Producător:

Filmazure, Pirol Stiftung, Victoires International

Dată lansare (SUA):

16 Mai 2006

Dată lansare (Romania):

16 Februarie 2007

<p>Paris, je t'aime este un proiect indraznet al unei echipe de regizori reunite intr-un film-colaj pentru a celebra, fiecare in stilul sau, Parisul si iubirea in general. Este o scrisoare de dragoste adresata Parisului si semnata de o serie de regizori internationali, care si-au impartit epistola in 18 “paragrafe”, fiecare schitand o poveste diferita in si despre orasul iubirii. Pe langa aceasta viziune regizorala de efect, filmul se bucura de o distributie extraordinara: Juliette Binoche, Fanny Ardant, Natalie Portman, Nick Nolte, Steve Buscemi, Bob Hoskins si Gena Rowlands fiind doar cativa dintre ei. </p>

Recenzii

clumi2004

08.09.2018

E greu ca la sfarsitul filmului sa-ti amintesti ce ti-a placut cel mai mult, care dintr povesti , iar pleiada de actori unul si unul te cuceresc.L-am vazut o singura data, dar sigur am sa-l revad, Oare de cate ori ?

12 7

Lili

08.09.2018

Este un film deosebit... M-a surprins prin varietatea de emotii si originalitatea povestilor ! Oare cati dintre noi mai cred in " dragoste " ? Merita vazut in 2 :)

5 4

isabell

08.09.2018

un film care se vrea pretentios , dar nu reda nimic esential. pierdere de vreme.lipsit de orice urma de romantism si coerenta artistica.

2 16

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top