Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Parker (2013)

Acțiune, Crimă | 23 January 2013 (United States of America)

Parker (2013)

Parker

Acțiune, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Taylor Hackford

Producător:

SND

Dată lansare (SUA):

23 Ianuarie 2013

Dată lansare (Romania):

1 Martie 2013

<p>Parker e un hoţ profesionist care are un cod moral propriu: să nu furi de la oameni care nu-şi permit pierderea şi să nu răneşti oameni care nu merită asta. Însă după ultimul jaf, echipa lui îl trădează, îi fură partea lui şi îl părăseşte într-un şanţ, crezându-l mort. După ce-şi revine în fire, Parker e determinat să-i facă pe foştii lui amici să regrete că l-au înşelat aşa că îi urmăreşte şi îi găseşte în PalmBeach, locul de joacă al celor bogaţi şi faimoşi. Fosta echipă a lui Parker plănuieşte un jaf mai mare ca oricând, dar şi el are un plan. Dându-se drept un bogătaş din Texas, Parker devine partener cu Leslie, un agent imobiliar care are mare nevoie de bani. Ea ştie bine oraşul, e frumoasă, deşteaptă şi ambiţioasă. Împreună, ei concep un plan să fure de la fosta echipă a lui Parker şi să scape fără urmă.</p>

Recenzii

crysis

08.09.2018

Jason Statham &, Jennifer Lopez tare conbinatia si dupa cum vad si in trailer e si comedie si actiune merita vazut

0 5

Sayre83

08.09.2018

Ce mi s-a părut foarte interesant la acest film a fost faptul că nu a urmat tiparul anti-eroului impus de Hollywood. Are un stil propriu care te poate enerva pe alocuri dar te poate și surprinde în mod plăcut. Per ansamblu mie mi-a plăcut!

3 1

Ramona.Georgescu

08.09.2018

Buna! Sunt anregistrata recent pe Site si sincer nu stiu cum sa procedez pentru a putea viziona un film! Va rog sa ma ajutati!

0 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top