Moonlight Trailer
Trailer #1 02:19

Payback (1999)

Dramă, Acțiune, Thriller, Crimă | 05 February 1999 (United States of America)

Dupa fapta si rasplata (1999)

Payback

Dramă, Acțiune, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Brian Helgeland, Bryan Singer

Producător:

Icon Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

5 Februarie 1999

Dată lansare (Romania):

23 Mai 2022

<p>Mel Gibson joaca rolul lui Porter, un bandit periculos care impreuna cu partenerul sau, Val (Gregg Henry), fura 140.000 $ de la mafia chinezeasca a drogurilor. Desi trebuiau sa imparta banii egal<span>, Val isi opreste 130.000 $, bani necesari pentru a-si cumpara locul intr-o banda de gangsteri. Pana sa realizeze ca a fost tras in piept, Porter este impuscat in spate chiar de sotia sa, Lynn, pe care Val o manipuleaza cum vrea.</span><span> Dupa cinci luni, in care s-a luptat cu moartea, Porter isi revine in mod miraculos si isi pregateste razbunarea. Din dorinta de a-si recupera partea de bani, acesta va porni in urmarirea escrocilor, pe care trebuie sa-i faca sa plateasca pentru fapta lor, si nu se va opri pana nu isi va atinge scopul. El va fi ajutat de Rosie, o fosta prostituata de lux. filmul are din abundenta scene dure care scot la iveala furia neobisnuita a personajului interpretat de Mel Gibson.</span></p>

Recenzii

nello

08.09.2018

este un film excelent nota 10 de la mine

4 1

danieljucan

08.09.2018

De obicei mie imi plac filmele in care joaca Mel Gibson, il consider un actor foarte bun, iar "Dupa fapta si rasplata" nu face exceptie de la regula, fiind un film bun.

4 0

amphytrites

08.09.2018

Un talent extraordinar face un film extraordinar! Idee, realizare, distributie grozava! Un film pentru iubitorii de filme... :)

6 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top