Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

She's the One (1996)

Comedie, Romantic | 26 August 1996 (United States of America)

Pe ea o vreau (1996)

She's the One

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Edward Burns

Producător:

Fox Searchlight Pictures

Dată lansare (SUA):

26 August 1996

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

Micky este fratele mai mare al lui Francis. El este un hippiot care nu prea stie ce-si doreste de la viata. Francis e agent de bursa pe Wall Street, foarte bogat si are o sotie superba. Totusi, el are o aventura cu fosta logodnica a fratelui sau. Micky decide sa se casatoreasca cu o fata pe care o cunoaste doar de 24 ore, iar lucrurile se precipita si mai serios in momentul in care Francis isi paraseste sotia si o cere in casatorie pe fosta logodnica a lui Micky

Recenzii

Juristul

08.09.2018

Edward Burns - scenarist, regizor si protagonist al filmului - confirma succesul inregistrat cu popularul sau film de debut "Fratii McMullen", cu o alta comedie romantica - "Aleasa inimii" - o poveste despre relatia dintre doi frati si singurul lucru care reuseste sa intervina intre ei. Mickey (Eward Burns) si Francis Fitzpatrick (Mike McGlone) au incercat, fiecare in felul sau, sa isi traiasca viata conducandu-se dupa regula tatalui lor: "Inainte de toate, trebuie sa faci ceea ce te face fericit". Mickey este fericit ca sofer de taxi si traieste fara grija studiilor inalte sau a unei cariere de succes - asta pana cand o intalneste pe Hope (Maxine Bahns), o absolventa de facultate, frumoasa si independenta, pregatita sa plece la Paris pentru a isi transforma visele in realitate. Francis este fericit avand o cariera stralucita pe Wall Street si fiind casatorit cu Renee (Jennifer Aniston), iubita sa inca din vremea studentiei - asta pana cand incepe sa petreaca din ce in ce mai mult timp cu Heather (Cameron Diaz), o blonda superba care a ocupat un loc in trecutul amoros al lui Mickey. Cand probleme romantice ale celor doi frati converg, in moduri in care nici unul din ei nu si-ar fi imaginat ca este posibil, vechea rivalitate dintre ei se transforma intr-o lupta fatisa.

1 3

mihaelatb

08.09.2018

un film care pune in valoare talentul actoricesc al lui Edward Burns.Caci el este "eroul", fara sa-si propuna acest lucru, el este cel care castiga.Fara un apartament pe Wall Street, fara o slujba adevarata, el este cel invidiat, cel regretat.Si cand tatal realizeaza ca toate sfaturile date fiilor,sunt niste absurditati, atunci se va incalca regula si femeile vor fi primite la bord.Ceilalti actori au roluri, parca anume create sa-l scoata in evidenta pe Burns!

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top