Penn & Teller: Bullshit! (2003)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

24 Ianuarie 2003

Dată lansare (Romania):

3 August 2021

"Penn & Teller: Bullshit!" este o emisiune televizata care trateaza diferite teme ,care sunt considerate a fi "minciuni", cum ar fi: apa imbuteliata, rapirea de catre extraterestri, Feng Shui, biblia, pedeapsa cu moartea, razboiul impotriva pornografiei, marirea penisului si a sanilor prin metode neinvazive, criza petrolului, NASA,prostitutia.... Prezentatorii sunt doi magicieni care readau intr-o maniera comica si ironica faptele, ei fiind intotdeauna impotriva temei dezbatute, dar sunt prezentate opinii pro si contra supra subiectului .Trebuie precizat este folosit un limbaj vulgar.

Recenzii

Dee

09.08.2009

Un show destul de informativ. Totusi nu sunt de acord cu tot ceea ce spun si sunt un pic prea sceptici pentru mine. Dar merita vazut!

2 1

Bogdan_smb

12.08.2009

Eu as spune ca sunt foarte buni. Sunt foarte originali si modul in care se expun ideile sunt poate cam neortodoxe dar as spune ca spun lucrurilor pe nume. Mie personal imi plac foarte mult si am avut de invatat din emisiune. Deocamdata dupa ce am urmarit aproape toate spisoadele ( fara vreo 5 episoade ) pot spune ca n-am fost de acord decat cu vreo 2 "idei. Felicitarile mele ca le dau peste nas multora , inclusiv DEA , IRS , FBI si cam multor oameni destul de cunoscuti.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top