Moonlight Trailer
Trailer #1 02:10

Penny Dreadful (2006)

Horror, Thriller | 10 November 2006 (United States of America)

Penny Dreadful (2006)

Penny Dreadful

Horror, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Richard Brandes

Producător:

Brandes Films International

Dată lansare (SUA):

10 Noiembrie 2006

Dată lansare (Romania):

24 Iulie 2021

O tânară pleacă într-o călătorie cu maşina condusă de psiholoaga ei , o călătorie de asemenea în scopul terapiei. Adolescenta a suferit în copilărie un accident de maşină în care si-au pierdut viaţa ambii părinţi. În urma accidentului, fata a fost rănită şi a dezvoltat pe parcursul vieţii o fobie pentru mersul cu maşina, tratarea acesteia fiind şi scopul terapeutic al acestei călătorii. Drumul lung, se lasă seara,totul pare sub control, ,până când într-un moment de neatenţie, terapista loveşte un autostopist,acesta nu pare grav accidentat şi hotărăşte să-l ducă pănâ într-o tabără care era "cam" în drumul lor. Odată ajuns la destinaţie, acesta coboară, se îndepărtează de maşină, dar.... cam de aici încep problemele pentru cele două.

Recenzii

red_zab

08.09.2018

Acţiunea trenează excesiv de mult, eu l-am văzut pentru Mimi Rogers, care pare că a rămas în cinematografie doar ca ex soţia lui Tom Cruz. Vă recoman filmul doar dacă aveţi un metabolism redus,foarte redus şi nu vă deranjează lălăiala filmului. Filmul se termină "misterios", în fapt fără nici o concluzie,făra nici o încercare de a te face să tragi o concluzie, fără nimic. Nota 4.

1 0

armenache

08.09.2018

Credeam ca este ceva de capul acestui film, dar cum spune si red_zab " lălăiala" este enervanta, plictisitoare si iti vine sa adormi la acest film care cred ca a avut buget de 1000 $! Slab la toate capitolele! Nu recomand!

0 0

ramyelena

08.09.2018

E praf si pulbere filmul acesta. Nu mi-a placut nimic,nici nu am mai avut starea necesara de a-l urmari pana la final....

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top