Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)

Aventuri, Fantasy, Familie | 01 February 2010 (Canada, United States of America)

Percy Jackson si olimpienii: Hotul fulgerului (2010)

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

Aventuri, Fantasy, Familie (Canada, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Chris Columbus

Producător:

TCF Vancouver Productions, Fox 2000 Pictures, 1492 Pictures, Sunswept Entertainment, Dune Entertainment, Big Screen Productions, Ingenious Film Partners, Dune Entertainment III

Dată lansare (SUA):

1 Februarie 2010

Dată lansare (Romania):

12 Februarie 2010

  Percy Jackson este un baiat in varsta de 12 ani, care se afla pe punctul de a fi exmatriculat din scoala din pricina comportamentului sau turbulent. Cea mai mare problema a adolescentului nu o reprezinta insa situatia scolara, ci faptul ca zeii greci, satirii si monstri de tot felul par sa fi coborat din paginile cartilor de mitologie pentru a intra in viata lui. Afland ca este fiul zeului marii Poseidon si al muritoarei Sally, Percy Jackson porneste intr-o calatorie plina de aventuri pe tot teritoriul modern al Statelor Unite ale Americii cu scopul de a-si salva mama si de a preveni izbucnirea unui razboi devastator intre zeii din Olimp. Fiind acuzat pe nedrept de furtul tridentului cu fulgere al lui Zeus, tanarul Percy Jackson trebuie sa il captureze pe adevaratul hot pentru a-si dovedi nevinovatia, fiind ajutat in incercarile sale de catre un satir pe nume Grover Underwood, care ii este cel mai bun prieten deoarece, desi a trecut de varsta de 30 de ani, are mintea unui copil de 16 ani.

Recenzii

133 Ordonare după: | |

CraneEva

08.09.2018

Stie cineva daca a aparut toata seria in Romania? Sunt 5 carti Percy Jackson,dar nu gasesc vreun semn ca ar fi aparut in limba romana. Am cautat la Diverta si cica s-a terminat stocul,dar era in limba engleza. La siteul Shauki's Book spune ca a aparut in martie 2009. Nu mai inteleg nimic! :-L

7 18

A.C.

08.09.2018

am fost aseara sa-l vad, la avanpremiera. e foarte tare filmul. are de toate: actiune, aventura, umor, chimie intre personajele principale, rasturnari de situatie. dupa ce l-am vazut am ajuns la o concluzie: trebuie sa citesc si cartile!

16 17

DiabloBK

08.09.2018

abia astept sa apara o versiune buna pe internet si sa il vad ! :X trailerul te da pe spate .. multa actiune .. SF de calitate zic eu :X abia astept sa-l vad !!! pacat ca la noi in Galati e doar un cinematograf si .. nu prea da filme noi .. le da dar peste 2 luni de la aparitie :( asta e ... o sa il vad pe net :) !

6 12

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top