Perfect Body (1997)

Perfect Body

Film TV, Dramă

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Douglas Barr

Scenariști:

Melissa Gould

Producător:

NBC Studios

Dată lansare (SUA):

8 Septembrie 1997

Dată lansare (Romania):

16 Mai 2021

Acest film urmăreşte o tânără gimnastă al cărei vis este participarea la Jocurile Olimpice şi pentru a se pregăti este dată în grija unui antrenor reputat. Acesta consideră că este prea grasă şi o forţează să slăbească. O colegă o învaţă cum să poată mânca orice fără să se îngraşe, dar curând ajunge anorexică. E din ce în ce mai slăbită şi asta o face ca în finala de calificare să rateze un exerciţiu din cauza slăbiciunii, ajungând la spital în loc de Olimpiadă. E un film care atrage atenţia asupra pericolele anorexiei, mai ales pentru tinerele fete care vor să obţină diverse performanţe sau să îşi îndeplinească anumite visuri.

Recenzii

bibinitza

08.09.2018

mi-a placut foarte mult filmul are si un subiect interesant gimnastica bine in romana are titlul de pretul sucesului mi se pare mai potrivit in orice caz merita vazut. Si un zece meritat zic eu

1 0

Red_Tulip

08.09.2018

Este vechi filmul si desi s-au mai facut si alte filme cu acelasi subiect, acesta este foarte bun si ne arata exact ce grea este viata gimnastelor si presiunea de pe umerii lor. Foarte realist si educativ.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top