Fenomenul (1996)

Phenomenon

Dramă, Fantasy, Romantic, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jon Turteltaub

Producător:

Touchstone Pictures

Dată lansare (SUA):

5 Iulie 1996

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

George Malley este un simplu mecanic intr-un mic orasel din California . In ziua in care implineste 37 de ani, George sarbatoreste intr-un local cu prietenii sai Nate si Doc. Iesind afara pentru a lua putin aer, el observa o lumina pe cer, care in cele din urma il loveste si il lasa inconstient. Cand se trezeste, George isi da seama ca are incredibile puteri intelectuale si poate misca obiecte de la distanta. Folosindu-se de noile sale puteri, devine un erou in micul orasel, dar atrage atentia FBI-ului si a numerosi oameni de stiinta.

Recenzii

Delia00

08.09.2018

O drama adevarata, pentru cei care doresc sa vada o poveste de dreagoste, fantezie cu actori buni, acesta-i filmul recomandat

1 0

nataroman

08.09.2018

Un film bun, il urmaresti cu placere si emotie, te atasezi de personajul principal si regreti ca s-a stins. Mi-a placut mult. Oare genialitatea umana sa fie de origina externa ca sa nu spun divina!

0 2

cezarica98

08.09.2018

un film bun, mi-a placut, un film tulburator, mi-a placut mimica lui Travolta, Rober Duvall ne delecteaza ca de obicei cu un rol extraordinar de sensibil si de convingator, un film care merita vazut.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top