Moonlight Trailer
Trailer #1 02:16

Philadelphia Experiment II (1993)

SF | 12 November 1993 (United States of America)

Experimentul Philadelphia 2 (1993)

Philadelphia Experiment II

SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stephen Cornwell, Dwight H. Little

Producător:

Trimark Pictures

Dată lansare (SUA):

12 Noiembrie 1993

Dată lansare (Romania):

20 Ianuarie 2021

<p align="justify">Pe data de 3 mai 1943, nava americana Eldridge a fost implicata intr-un proiect militar ultra secret numit Experimentul Philadelphia. Scopul era sa nu fie detectabila prin radar. Rezultatul a fost dezastruos. Participarea lui David Herdeg in acest experiment i-a cauzat o modificare in codul genetic si l-a facut foarte sensibil la modifcarea timpului. Un alt experiment are loc in 1993, care trimite un avion nedetectabil inapoi in Germania anului 1943. In acelasi timp, Herdeg este tras in portal si se trezeste in anul 1993, un viitor schimbat, in care Germania a castigat cel de-al Doilea Razboi Mondial.</p><p> </p>

Recenzii

Red_Tulip

08.09.2018

Un film care l-am vazut in urma cu vreun an. Mi-a placut. Mister, actiune. Thare filmul. Recomand sa il vedeti intr-o zi in care nu aveti ce face.

0 0

cinematrix

08.09.2018

Posibil sa fi vazut acest film cu mult timp in urma (unele faze imi par cunoscute) si posibil la vremea respectiva sa-mi fi placut. Privit azi, e total neconvingator si singurul atu este titlul. Poate ca e vina timpului scurs, dar pe ansamblu aduce mai mult a B-movie. Parca se putea si mai mult, dar in fine, imi evoca oarecum vremea "video-ului", asa ca de urmarit doar pentru cei in cautare de filme vechi.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top