Moonlight Trailer
Trailer #1 01:37

Pi (1998)

Mister, Dramă, Thriller | 10 July 1998 (United States of America)

Pi (1998)

Pi

Mister, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Darren Aronofsky, Alfred Hitchcock

Producător:

Harvest Filmworks, Truth and Soul Pictures Inc, Plantain Films, Protozoa Pictures

Dată lansare (SUA):

10 Iulie 1998

Dată lansare (Romania):

26 Septembrie 2021

Max Cohen este un matematician excelent. Problema sa o reprezinta migrenele care tot reapar inca din copilarie. Pentru acest lucru foloseste multe pastile, fara nici un rezultat insa, caci durerile ingrozitoare pe care le are par sa-i controleze viata. Singurul sau prieten este profesorul Sol Robeson. Max este de parere ca totul in jurul lui este reprezentat prin numere. Astfel incearca sa-si creeze o noua teorie, cu care sa vada cum functioneaza piata de actiuni. Totul devine periculos cand de rezultatele studiului sau devin interesati membrii unei companii de pe Wall Street si un ortodox ce este de parere ca rezultatul pe care il va descoperi este un cod trimis de Dumnezeu.

Recenzii

ionut_adrian

08.09.2018

Un film despre matematica, numere si lumea inconjuratoare, care se leaga perfect intre ele dupa anumite legi si reguri. Interesant, cam greu de digerat, bine jucat (Sean Gullette foarte bun). Nu este chiar un film la care sa viseze filologii, dar este un film pe care merita sa-l vezi, un film cult de buna calitate, la care viseaza mai degraba cinefilii...

4 2

luka_crc

08.09.2018

O incercare a fost filmul asta!Nu stiu daca am trecut cu bine de ea dar pot sa zic ca am incercat.Al treilea film al lui Aronofsky pe care il vad(dupa excelentele The Fountain si Requiem for a Dream) si care imi place.Are tipul asta niste ciudatenii de filme!Ciudatenii care plac!Filme cu profunzime si cu intelesuri multiple.Si binenteles il mai are pe Clint Mansell!!!Face Clint niste coloane sonore senzationale!

2 2

oanna_mrrr

08.09.2018

foarte foarte bun film .. :X

2 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top