Moonlight Trailer
Trailer #1 02:29

Pineapple Express (2008)

Acțiune, Comedie | 06 August 2008 (United States of America)

Pineapple Express: O afacere riscanta (2008)

Pineapple Express

Acțiune, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Gordon Green

Producător:

Columbia Pictures, Apatow Productions

Dată lansare (SUA):

6 August 2008

Dată lansare (Romania):

10 Octombrie 2008

<p align="justify"> "Pineapple Express" este o comedie neagra care ii are in centrul actiunii pe Dale Denton, un dependent de droguri lenes, care distribuie citatii persoanelor implicate in actiuni judecatoresti si pe amicul acestuia Saul Silver, care ii furnizeaza dozele periodice de marijuana.</p><p align="justify"> Venind in casa lui Saul pentru a cumpara multdoritele tigari cu cannabis, Dale Denton afla despre aparitia pe piata subterana a stupefiantelor a unui soi foarte rar de "iarba" numit pineapple express si se decide sa il incerce. Numai ca, in timp ce se afla in masina prizand substanta interzisa, barbatul este martor fara voia lui la o crima comisa de catre un politist corupt impreuna cu cel mai periculos traficant de droguri din oras si, in tentativa lui disperata de a parasi scena infractiunii fara a fi remarcat de catre raufacatori, pierde tigara cu pineapple express la locul faptei. Panicati la culme, Dale si Saul isi dau seama ca tocmai faptul de a fi detinut o substanta atat de rara poate fi indiciul care sa ii conduca pe criminali direct catre ei si incep o lupta amuzanta pentru supravietuire impotriva acelora care nu doresc altceva decat sa gaseasca o modalitate cat mai rapida de a-i lichida. </p>

Recenzii

ioana3110

08.09.2018

O comedie activa care m-a tinut cu zambetul pe buze pe tot parcursul ei.Conflictul porneste de la o simpla tigara aruncata pe strada in apropierea careia s-a produs o crima,tigara care continea un drog numit "pineapple express" si care produce foarte multe controverse.De aici in colo urmeaza o intreaga aventura pentru a scapa de capul mafiei care ii cauta pe cei doi prieteni.

3 2

dora_50

08.09.2018

Pare interesant desi subiectul mi se pare asemanator cu alte filme de gen, mai vechi. Probabil parerea va fi mult mai corecta dupa vizionare. Nota nu pot sa dau deocamdata!

2 7

nk

08.09.2018

ok

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top