Moonlight Trailer
Trailer #1 01:20

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

Aventuri, Acțiune, Fantasy, Comedie | 23 May 2017 (United States of America)

Piratii din Caraibe 5 (2017)

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Aventuri, Acțiune, Fantasy, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Joachim Rønning, Espen Sandberg

Producător:

Walt Disney Pictures, Jerry Bruckheimer Films, Infinitum Nihil

Dată lansare (SUA):

23 Mai 2017

Dată lansare (Romania):

7 Iulie 2017

Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow este lovit și mai abitir de valul neșansei atunci când pirații fantomă conduși de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar (Bardem), evadează din Triunghiul Diavolului hotărâți să nimicească toți pirații de pe mare... inclusiv pe el. Singura speranță de supraviețuire a Căpitanului Jack ține de găsirea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor.

Recenzii

RoseofSharon

08.09.2018

Aştept cu nerăbdare această continuare, am vizionat cele 3 trailer-e care au apărut până în prezent şi se pare că filmul va fi foarte reuşit. Rămâne de văzut şi sper să fie premiera şi în România în luna mai 2017.

0 0

RoseofSharon

08.09.2018

Filmul aduce într-adevăr un suflu nou. Mi-a amintit foarte mult de primul din serie-Blestemul Perlei negre. Efectele special au fost deosebit de spectaculoase și au completat cu succes jocul excepțional al actorilor. Javier Bardem realizează un "villain" dramatic, iar Johnny Depp este același încântător Captain Jack Sparrow. Mi-a părut rău de Barbossa în final, dar, cine știe, poate va reveni spectaculos, în cazul în care va exista și P.O.T.C. 6! Nu m-ar deranja. Scena de după genericul de final am urmărit-o acasă, pe telefonul mobil-deoarece în sală angajații au făcut presiuni să plecăm cât mai repede, ceea ce nu mi se pare normal, pentru că, în fond, am plătit biletul până la sfârșitul filmului!

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top