Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Pistol Whipped (2008)

Acțiune, Thriller, Crimă, Dramă | 04 March 2008 (United States of America)

Lovitura de pistol (2008)

Pistol Whipped

Acțiune, Thriller, Crimă, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Roel Reiné

Scenariști:

J.D. Zeik

Dată lansare (SUA):

4 Martie 2008

Dată lansare (Romania):

1 Decembrie 2021

Steven Seagal este Matt, un fost politist de elita, care are o problema cu jocurile de noroc si un munte de datorii. Cand un tip misterios se ofera sa îi acopere toate datoriile daca în schimb îl asasineaza pe cel mai celebru gangster din oras, Matt ia o decizie care îi va schimba viata pentru totdeauna. <br /><br />Singurul om care îl poate apara pe Matt este casatorit cu fosta sotie a acestuia si detine legal custodia asupra fiicei sale. Mai rau este faptul ca Matt are probleme cu alcoolul si jocurile de noroc, care îi distrug permanent eforturile de a fi un tata bun. El are sansa de a lua totul de la zero cand un batran misterios cumpara toate vechile lui datorii la masa de joc. În schimb însa, Matt trebuie sa îi jure loialitate deplina si sa îsi foloseasca talentul pentru a-i ucide pe cei mai celebri criminali din oras. Matt trebuie sa învete mecanismele politice ale lumii interlope si sa se împace cu rolul sau de ucigas platit. În scurt timp însa, el îsi da seama ca povestea este mult mai complicata decat pare la prima vedere.

Recenzii

radu_papiu007

08.09.2018

este unul dintre cele mai tari filme din ultimul timp...merita vazut !!

1 3

2pet

08.09.2018

Este unul din filmele tipice ale lui Steaven Segal. Acelasi tip de actiune, ca in toate filmele lui. Totusi merita vazut pentru cei la care le place actiunea lui Segal.

0 2

kenya

08.09.2018

Seagal - mereu la fel , acelasi gen , dar filmul e bine realizat , are chiar si cateva efecte reusite . Pentru iubitorii lui Seagal cu siguranta ca va fi un film reusit ! Pentru mine este doar un cliseu , dar in lipsa de altceva merge !

0 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top