Moonlight Trailer
Trailer #1 02:29

Playing by Heart (1998)

Dramă | 30 December 1998 (United States of America)

Capcanele seductiei (1998)

Playing by Heart

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Willard Carroll

Scenariști:

Willard Carroll

Producător:

Morpheus, Hyperion Pictures, Intermedia Films, Miramax

Dată lansare (SUA):

30 Decembrie 1998

Dată lansare (Romania):

2 Decembrie 2021

In acest film se regasesc povestile a 11 oameni care-si traiesc vietile in Los Angeles. Paul este producatorul emisiunii culinare a lui Hannah. Mark este bolnav de SIDA si mama sa ii spune adevarul in timp ce are grija de el. Meredith persista in acceptarea farmecului lui Trent. Joan incearca sa-l atraga pe siguraticul Keenan. Un cuplu se intalneste pe ascuns intr-un hotel. Hugh le povesteste intamplari ireale femeilor din baruri. Iar la sfarsitul week-end-ului, povestile lor paralele converg.

Recenzii

crazy_bloggera

08.09.2018

Dap, e destul de interesant.

2 0

scarabeu

08.09.2018

nu stiu prea bine de ce, dar mi-a placut foarte tare kestia.si ryan este absolut adorabil in rol de suferind cu freza albastra. mereu mi s-a parut subevaluat baietasu asta.este extrem de talentat si capabil, cred eu

0 0

cezarica98

08.09.2018

un film plin de umor si in acelas timp si dramatic, un film cu un scenariu ce urmareste viata unui grup de oameni din mai multe generatii, aflati în căutarea dragostei si prieteniei, un film in care personajele îndrăznesc să spere la dragoste într-o perioadă în care speranta se izbeste de noi obstacole. Filmul scoate în evidentă emotiile cele mai complicate, cele mai inselatoare, care sunt in aclasi timp dureroase, comice sau periculoase. Un film cu o distributie excelenta, interesant ce merita vizionat.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top