Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Poetic Justice (1993)

Dramă, Romantic | 23 July 1993 (United States of America)

Poezie si singuratate (1993)

Poetic Justice

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Singleton, Franziska Meletzky, Franziska Meletzky

Producător:

Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

23 Iulie 1993

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2021

Justice, o coafeza din zona rau famata a Los Angeles-ului, scrie poezii pentru a trece mai usor peste durerea cauzata de moartea iubitului ei, ucis intr-un schimb de focuri. Justice primeste o oferta pentru a munci la un eveniment intr-un alt oras, dar pe drum masina i se strica. Ea e ajutata de o prietena, Ieasha, care trebuie sa ajunga in acelasi oras. In masina, pe langa relatia dificila dintre Ieasha si iubitul ei, Chicago, Justice are de-a face cu Lucky, un postas care a incercat inainte sa iasa cu ea in oras, dar Justice l-a refuzat in permanenta. Cu un drum lung in fata, tanara poeta trebuie sa decida daca Lucky ar putea fi urmatoarea iubire din viata ei.

Recenzii

Blum

08.09.2018

Cel mai bun rol al lui Tupac intr-un film! Un film intr-adevar bun cu niste actori care isi fac treaba, un scenariu bun .Multe momente amuzante dar si unele mai emotionante, cele doaua se succed cu succes . De vazut! Nota 9

0 0

moonlightman

08.09.2018

parerea mea e ca filmul nu prea are mare lucru de transmis , iar prestatia actorilor e una destul de slaba. de scenariu ce sa zic?"sint o fata fenomenala , baietii roiesc in jurul meu ca albinele" l-am vazut la tv in lipsa de altceva,dar nu l-as recomanda nici intr-o dupa amiaza ploioasa,nici intr-o duminica pentru relaxare....niciodata!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top