Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

Brooklyn's Finest (2009)

Crimă, Dramă, Thriller | 16 January 2009 (United States of America)

Polițiști în Brooklyn (2009)

Brooklyn's Finest

Crimă, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Antoine Fuqua

Scenariști:

Michael C. Martin

Producător:

Thunder Road Productions, Nu Image, Langley Productions, Fuqua Films, Millennium Films, Thunder Road Pictures

Dată lansare (SUA):

16 Ianuarie 2009

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie -1

Veteranul Eddie Dugan  mai are o saptamana inainte de a iesi la pensie. EL intentioneaza sa se retraga intr-o cabana din Connecticut, unde sa pescuiasca zilnic. Ofiterul Sal Procida  de la Narcotice vrea o viata mai buna pentru el si familia lui, si ca atare, este dispus sa faca orice sa puna mana pe bani. Clarence “Tango” Butler este sub acoperire de asa mult timp, incat ajunge sa treaca de partea celor rai condusi de Caz , unul din cei mai de temuti dealeri din Brooklyn. Fiecare dintre ei se vor trezi invaluiti de violenta si coruptia Sectiei 65 din Brooklyn pe parcursul a 7 zile, in care drumurile lui Eddie, Sal si Tango ajung sa se intersecteze si sa se loveasca izbitor de are cu destinul.

Recenzii

enerhia

08.09.2018

Trailerul pare chiar foarte interesant. O distributie foarte buna din punctul meu de vedere, numai actorori foarte mari. Astept cu nerabdare filmul.

1 8

optimus.prime

08.09.2018

cat de bine isi joaca roulul Richard Gere si nici sa numai pomenesc de Wesley Snipes. o sa fie un film interesant si lung :x este de vazut !

1 10

norww3

08.09.2018

Da da da...asta e TRAINING DAY 4 sa vina suntem aici yo abia astept ...distributia de exceptie -zic yo- face jocu' like in TRAINING DAY 4 sau Brooklyn's Finest

1 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top