Academia de Politie 4 (1987)

Police Academy 4: Citizens on Patrol

Comedie, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jim Drake

Producător:

Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

2 Aprilie 1987

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2020

 Comandatul Eric Lassard decide ca fortele din politie sunt in numar mic si astfel devin suprasolicitate, asa ca vine cu ideea de a recruta voluntari civili, pentru a lucra cot la cot cu ofiterii politiei intr-un program numit COP "Citizens On Patrol". Carey Mahoney impreuna cu prietenii sai, Moses Hightower, Larvell Jones, Eugene Tackleberry, Laverne Hooks si Debbie Callahan sunt responsabili de antrenarea civililor. Din grupul civililor fac parte Tommy "House" Conklin, Lois Feldman, Kyle si Arnie. Capitanul Thaddeus Harris vrea sa-i ia slujba lui Lassard, si din acest motiv vrea ca programul COP sa dea gres. Dar Harris impreuna cu ajutorul sau, Proctor, sunt cei care strica lucrurile din greseala, permitandu-le din greseala fiecarui detinut din sectorul 19 al inchisorii, sa evadeze.

Recenzii

klaus

08.09.2018

Dupa cum am spus..cele mai bune filme..ma rog..sunt foarte bune filmele!Recomand!Si imi pare rau ca nu sunt mai multe..oricum 7 parti sunt destule!

2 0

karamel

08.09.2018

E un film minunat .Desi l-am vazut de mai multe ori,regasesc aceeasi placere de a-l revedea de fiecare data.Sunt niste tipuri de ofiteri de politie comici,dar dedicati.

2 0

moni.breathe

08.09.2018

Filmul e inegalabil!Imposibil sa nu te bine binedispuna.Umorul este la el acasa,iar spiritul educativ se strecoara printre misiunile politistilor.

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top