Moonlight Trailer
Trailer #1 01:27

Police Academy 6: City Under Siege (1989)

Comedie, Crimă | 09 March 1989 (United States of America)

Academia de Politie 6 (1989)

Police Academy 6: City Under Siege

Comedie, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Peter Bonerz

Producător:

Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

9 Martie 1989

Dată lansare (Romania):

29 Noiembrie 2021

 O serie de jafuri au avut loc intr-unul din cartierele din orasul Wilson Heights, toate jafurile fiind realizate de catre trei escroci. Capitanul Thaddeus Harris nu mai este in acelasi sector impreuna cu un anumit grup de politisti care nu-l plac. De aceea, Harris este foarte fericit pentru ca este in sectorul din Wilson Heights. Dar atunci, primarul ii spune lui Harris ca afacerile din oras sunt in scadere din cauza jafurilor. Din momentul in care se pare ca din sectorul lui Harris se scurg informatiile, guvernatorul a trimis o echipa sa opreasca banda din Wilson Heights. Spre disperarea lui Harris, echipa este condusa de catre Comandantul Eric Lassard, asa ca Harris isi da seama si cine sunt membrii echipei: exact politistii care nu-l plac. Membrii echipei sunt Nick Lassard, Moses Hightower, Eugene Tackleberry, Larvell Jones, Debbie Callahan, Laverne Hooks si Douglas Fack. Interesele sunt in continua crestere, atunci cand Comandantul Lassard este acuzat ca este mintea din spatele jafurilor, iar acum echipa trebuie sa-i spele curete numele.

Recenzii

Mikaitza

08.09.2018

lam urmarit si pe aceasta si vad ca sunt primul care dau comment,am aceasta onoare de a primul comment si ce pot zice decat ca e foarte bun ca si celelalte din film merita.nota mea 10

0 0

SnowAngel

08.09.2018

Absolvenţii celebrei, de acum, “Academii de Poliţie”, sunt trimişi, sub acoperire, să descopere creierul organizaţiei criminale care a pus sub teroare un oraş întreg. Poliţiştii noştri preferaţi sunt trimişi să rezolve problemele grave pe care le pune o bandă fioroasă din oraş, care jefuieşte băncile şi magazinele de bijuterii. Deşi folosesc numeroase trucuri şi au un noroc chior, borfaşii nu au nici un fel de şansă în faţa echipei îmbrăcate în haine albastre.

0 0

mihaelatb

08.09.2018

De departe cel mai slab dintre toate! nu mai are suflu si se pare ca lipsa ideilor in crearea unui scenariu amuzant este vizibila!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top