Moonlight Trailer
Trailer #1 01:43

Police Academy: Mission to Moscow (1994)

Comedie, Crimă | 09 June 1994 (United States of America)

Academia de poliție: Misiunea la Moscova (1994)

Police Academy: Mission to Moscow

Comedie, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alan Metter

Producător:

Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

9 Iunie 1994

Dată lansare (Romania):

25 Noiembrie 2020

Seful mafiei ruse, Konstantine Konali, spala bani sub pretextul unei afaceri legitime. Afacerea: un joc video care te face dependent si care ii permite lui Konali sa sparga orice sistem de securitate controlat de catre un computer pe care a fost jucat jocul, rezultand o serie de jafuri majore. Disperat din cauza lui Konali, Comandantul Alexandrei Nikolaivich Rakov, cauta ajutor din America. Rakov decide sa aduca pe cineva pe care a intalnit la o conventie, cu o luna in urma. Aceasta persoana este nimeni alta decat, Comandantul Eric Lassard. Lassard isi pune la curent echipa, in legatura cu misiunea din Rusia, apoi pleaca spre Moscova. Impreuna cu Lassard pornesc in aceasta misiune Sergentul Larvell Jone, Sergentul Eugene Tackleberry, Capitanul Debbie Callahan, Cadetul Kyle Connors si Capitanul Thaddeus Harris. In timp ce acestia planuiesc capturarea lui Konali, acesta gaseste o noua schema: creeaza o oua versiune, mai buna, a jocului, atat de buna, incat poate dobora orice sistem de securitate din lume, inclusiv sistemul care protejeaza datele care apartin puterilor lumii.

Recenzii

SnowAngel

08.09.2018

Absolvenţii celebrei, de acum, “Academii de Poliţie”, sunt trimişi, sub acoperire, să descopere creierul organizaţiei criminale care a pus sub teroare un oraş întreg. Poliţiştii noştri preferaţi sunt trimişi să rezolve problemele grave pe care le pune o bandă fioroasă din oraş, care jefuieşte băncile şi magazinele de bijuterii. Deşi folosesc numeroase trucuri şi au un noroc chior, borfaşii nu au nici un fel de şansă în faţa echipei îmbrăcate în haine albastre.

1 2

Maresalul

08.09.2018

Cred ca vorbesti de partea a sasea !

1 1

Kid_Rainen

08.09.2018

Un G.W. Bailey(Harris) care a cam albit din cauza poantelor la care a fost supus;merite pentru realizatori ca au tinut ca Leslie Easterbrook(Callahan) sa apara in fiecare film...Cat despre zvonurile referitoare la o a 8-a parte,sunt doar zvonuri...Oricum ar parea cam fortat...Realizez ca acest comentariu nu are vreo legatura cu filmul de fata,care de altfel a fost slab,fara sens...

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top