Moonlight Trailer
Trailer #1 01:35

Poveste de cartier (2008)

| 09 May 2008 (Romania)

Poveste de cartier (2008)

Poveste de cartier

(Romania)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Theodor Halacu-Nicon

Producător:

Eurofilm

Dată lansare (SUA):

9 Mai 2008

Dată lansare (Romania):

9 Mai 2008

<p align="justify"> Filmul "Poveste de cartier", ce s-a dorit a fi o varianta romaneasca a cunoscutului "West side story", evidentiaza realitatile dure dintr-un cartier marginas din Bucuresti, in care luptele de strada dintre bandele rivale sunt la ordinea zilei si au devenit un mod de viata pentru locuitori, in care numai persoanele potente din punct de vedere financiar reusesc sa supravietuiasca si sa se impuna ca lideri ai comunitatii, in care nu mai exista nimic sfant si totul se cumpara cu bani, obtinuti cel mai adesea pe cai ilegale si in care chiar si dragostea frumoasa dintre doi tineri este blestemata si sortita esecului din cauza interventiei unor factori exteriori. </p><p align="justify"> Intors acasa dupa un an de armata, Vio constata cu groaza ca totul s-a schimbat in cartierul in care locuieste, incepand cu prietenii lui vechi care acum sunt impartiti in grupuri rivale si se razboiesc intre ei in plina strada si terminand cu aparitia in zona a unui personaj dubios si veros pe nume Da Vinci, un mafiot de duzina care s-a imbogatit din traficul de droguri si a ajuns sa controleze toate afacerile din respectivul cartier. Interesele lui Vio se intersecteaza cu cele ale lui Da Vinci si genereaza un conflict in momentul in care apare in scena Ramona, o fata frumoasa de care Vio este indragostit si care ii impartaseste la randul ei sentimentele de iubire, dar pe care mafiotul Da Vinci o vrea pentru el si incearca sa o ia de sotie cu forta.</p>

Recenzii

168 Ordonare după: | |

wilson92

08.09.2018

Ooooooooooooooo.... DA, am trait so vad si p-asta! Daca si "ragusitul asta de alama" a ajuns actor inseamna ca cinematografia romaneasca e la pamant. Nu l-am vazut si chiar nu vreau sa-l vad, nu am nimic cu oamenii ca el, atata timp cat ne lasa pe noi in pace. RUSINE MEDIAPRO !!!

2 1

XCENTRICOOL

08.09.2018

daca si copilu 'dha' aur e actor, e clar... La trailer era trecut si inaintea lui Calinescu. niste tarani...

49 10

mosh

08.09.2018

Sa inteleg ca nu mai pot intelege ce se intampla cu cinematografia romaneasca...dar stai este o productie Eurofilm cu MediaPro...deci nu mai am de ce sa mir. Ii gaseam ceva mai indicati ca si actori in acest film pe cei de la parazitii sau bug mafia,evident cu schimbarile de rigoare.Cine a dat titlul filmului a grsit normal era sa se numeasca Poveste de Satra.

32 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top