Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

Primal Fear (1996)

Crimă, Dramă, Mister, Thriller | 03 April 1996 (United States of America)

Avocatul diavolului (1996)

Primal Fear

Crimă, Dramă, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gregory Hoblit, Alejandro González Iñárritu

Producător:

Paramount, Rysher Entertainment

Dată lansare (SUA):

3 Aprilie 1996

Dată lansare (Romania):

23 Mai 2022

Un avocat arogant (Richard Gere) preia cazul unui tanar (Edward Norton) acuzat de uciderea preotului care avea grija de el. Cazul devine mult mai complex cand acuzatul marturiseste ca mai era cineva in camera in momentul crimei. Filmul l-a transformat practic pe Edward Norton intr-un star, el primind si o nominalizare la Oscar pentru prestatia sa.

Recenzii

ginel2k

08.09.2018

este uimitoare personalitatea unui individ si ceea ce poate face in anumite contexte..nu credeam ca am sa vad un film despre un subiect foarte elaborat de mine in grupul de cunoscuti, si anume dedublarea personalitatii.

6 6

Dee

08.09.2018

toate persoanele din anturajul meu stiu ca le recomand aceasta carte. nu are cum sa nu iti placa!!!!!! stiam ca se facuse film si am asteptat cu nerabdare sa il vad. cu exceptia catorva detalii, mi-a placut fooooooarte mult, iar pe Aaron nu il vedeam jucat de alt ator decat de Norton- care a facut o treaba excelenta si a fost nominalizat la oscar, fiind chiar primul lui rol. ceea ce e fascinant in legatura cu personajul principal este ca te face sa iti schimbi de multe ori parerea... la inceput esti sigur ca e vinovat, apoi esti sigur ca nu e... si nu mai stii ce sa crezi. nu ai cum sa anticipezi finalul.

15 9

rats

08.09.2018

A luat lectii batranul fustangiu de la Edward Norton

6 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top