Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Primeval (2008)

| 09 August 2008 ()

Invazia dinozaurilor (2008)

Primeval

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

9 August 2008

Dată lansare (Romania):

27 Noiembrie 2020

When strange anomalies start to appear all over England, Professor Cutter and his team must track down and capture all sorts of dangerous prehistoric creatures from Earth's distant past and near future.

Recenzii

corcodus

14.08.2010

un serial dragut, intriga e bine realizata numai ca subiectul din punct de vedere istoric nu e prea credibil, totusi si australienii stiu sa faca seriale, nu doar americanii.

1 1

Bci2

25.07.2009

Filmul este fantastic, de aventura, cu un monstru preistoric, ,,scapat", care incepe sa omoare oameni. Drama e bine jucata, iar episoadele difera destul de mult in peripetii si actiune, astfel o vizionare mai indelungata este asigurata. Calatoria dinozaurilor in timp e o idee reluata in mai multe filme, parca un fel de continuare a filmului ,,O lume disparuta" bazat pe cartea lui Arthur Conan Doyle si a ,,Jurassic Park" --in ultimul dinozaurii fiind regenerati prin inginerie genetica--Doamne fereste-ne de ororile pe care le creem noi insine! Vor reusi oare sa -l prinda pe monstrul care-i mai mare si mult mai primejdios decit T. rex, care a fost ,,regele dinozaurilor" carnivori adevarati ? Ce reuseste sa faca tehnica ultra-moderna in lupta cu retinerea monstrului urias si periculos? Sigur, lucrurile stau mult mai complicat si trebuie vazut. Partea stiintifico-fantastica vine mai spre sfarsit, ca un fel de adaugare, poate ca sa mai castige in plus amatori de gen S.F.

1 6

sereny7

11.01.2011

Un serial destul de dragit si interesant, in primul rand pe mine m-a atrsa faptul ca este britanic, in al 2-lea rand am gasit elemente asemanatoare cu sanctuary, ce pot sa spun? Primeval are efectele mult mai real si bine facute, spre deosebire de sanctuary, si pana la urma difera si subiectul, insa pana acum nu m-a dezamagit primeval.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top