Princess (2008)

Princess

Fantasy, Familie (Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mark Rosman

Producător:

Treehouse North Productions, Princessa Productions

Dată lansare (SUA):

20 Aprilie 2008

Dată lansare (Romania):

29 Octombrie 2020

Printesa Ithaca organizeaza un bal caritabil, la care ea va face o licitatie la un dans si o cina in frumosul ei castel, care pana acum nu intrase nimeni in el. William ofera 50.000 de dolari , toata economia lui ramasa, pentru un dans si o cina cu ea, dar sa fie in afara castelului, Ithaca ii accepta propunerea pentru ca are mare nevoie de ajutor. Cei doi incep sa iasa cat mai des impreuna, dar William are niste presimtiri stranii, si nu intelege pe cine anume trebuie sa caute pentru Ithaca. Intre timp prietenul lui William urmareste sa-l faca faimos, si vrea ca el sa apara pe copertile ziarelor. Printesa ii dezvaluie secretul ei lui William si anume ca ea este o Vindecatoare de creaturi mitologice, si ca trebuie sa o ajute sa o gaseasca pe succesoarea ei. Si William ii spune ei, ca nu crede ca este Cautatatorul, si ca se indragosteste de ea. 

Recenzii

twilight_nataly

08.09.2018

frumoasa ideea filmului, un film perfect pt intreaga familie, dar vizionat intr-o zii ploioasa de duminica, eu ii dau un 9

4 0

Scream

08.09.2018

absolut adorabil. am 24 de ani, dar asta nu m-a impiedicat sa devorez filmul. Chiar daca animalutele nu sunt prea realiste, trecem peste si confident spunem ca povestea este induiosatoare si adorabila.

2 0

pcoj

08.09.2018

un film frumos. merita vazut

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top