Printesa hotilor (2001)

Princess of Thieves

Acțiune, Familie, Aventuri, Romantic, Film TV (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Peter Hewitt

Producător:

Granada Entertainment

Dată lansare (SUA):

11 Martie 2001

Dată lansare (Romania):

14 Mai 2021

 "Princess of Thieves" este un film de aventuri pentru televiziune, care ne spune o poveste de multe ori auzita. Filmul incepe ani dupa ce au avut loc binecunoscutele evenimente ale mitului Robin Hood, avand in prim plan povestea fetei acestuia Gwyn. Dupa ce Maid Marian a murit si Robin Hood este mereu plecat sa lupte in Cruciade, Gwyn a trait mai mult singura. A devenit o tanara domnisoara increzatoare, si ca si tatal ei este talentata la tirul cu arcul. Singurul ei prieten este, Froderick ,un baiat simplu care in mod sigur este indragostit de ea. Dupa moartea Regelui Richard Inima de Leu, tatal ei se intoarce, ca sa se asigure ca omul potrivit va deveni regele Angliei. Totusi, Robin este capturat si inchis de catre vicleanul Sheriff of Nottingham si Printul John. Acum este de datoria fetei, sa salveze ziua. Trebuie sa duca la un bun sfarsit misiunea tatalui, sa-l gaseasca pe Printul Philip si sa-l protejeze, misiune ce se dovedeste a nu fi prea usoara. Ea trebuie sa-si uneasca fortele cu Printul pentru a-si salva tatal, inainte ca Printul John sa urce pe tron si sa duca Anglia la ruina.

Recenzii

mdomnita

08.09.2018

Un film distractiv de vazut pentru copii si adolescenti care apreciaza filmele de aventura. Chiar daca nu prea are legatura cu celelalte documente despre aceasta legenda, filmul merita vazut pentru actiunea lui si pentru zambetul pe care il lasa dupa vizionare. Keira Knightley joaca bine in film si este o prezenta inedita intr-un film de actiune. Merita vazut.

3 2

Smurf3tte

08.09.2018

plin de aventura si curaj....mi-a placut! si o spune o persoana care nu urmareste prea des filme de actiune/aventura pentru ca nu sunt atat de palpitante...insa, locul si momentul actiunii povestii plaseaza filmul mai sus decat restul;))

1 1

ktalinoo

08.09.2018

un film superb de aventuri....ador aceste filme

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top